VRAČAR ROCKS: Velika prolećna rock&roll igranka ovog petka!

Datum objave:17.03.2015

Pročitano:4435 puta

Datum održavanja: 20.03.2015

Lokacija: Božidarac, Beograd

U susret proleću, u petak, 20. marta, Vračar Rocks festival u Centru za kulturu Božidarac organizuje Veliku prolećnu R'n'R igranku uz nastupe grupa Bricks and Cans, Čikine Bombone i The Few Fellas, i uz DJ set Charlie Don't Surf.

 

VRAČAR ROCKS: Velika prolećna rock&roll igranka ovog petka! | Božidarac | Beograd | 2015

ČIKINE BOMBONE /GRANDPA CANDYS nije potrebno posebno predstavljati beogradskoj publici, jer se radi o autentičnom rockabilly/psychobilly triju koji stvara još od davne 1998. godine. Tokom 16 godina postojanja, Bombone su odsvirale više stotina koncerata u Srbiji i inostranstvu, objavile su četiri albuma, pojavile su se na većem broju domaćih i stranih kompilacija... Zadržali su izvorni zvuk i originalnost u izgledu i nastupu, što ih čini jedinstvenom pojavom kako na domaćem terenu, tako i na međunarodnoj sceni.

BRICKS AND CANS su osnovani krajem 2013. godine. Predvodi ih harizmatična Jelena Jeca Simeunović. Sviraju obrade rockabilly i R'n'R hitova pretežno s kraja '50-tih i početka '60-tih godina prošlog veka, uz prepoznatljiv vizuelni identitet - pin-up estetiku za čiju su ponovnu popularizaciju umnogome zaslužni. Tokom 2014. godine svirali su na mnogim solističkim i grupnim koncertima, kao i na festivalima. Obeležili si Nišville, Veliku beogradsku igranku na Kalemegdanu, proslavu 50. rođendana Doma omladine Beograda, ali i prvo izdanje Velike Rock'n'Roll igranke u Božidarcu! Krajem 2014. godine Bricks and Cans krenuli su i sa autorskim radom, negujući isti žanr.

Članovi sastava THE FEW FELLAS su prekaljeni R'n'R muzičari poznati publici po mnogobrojnim projektima i pozorišnim predstavama. Ovoga puta, po prvi put će zajedno na bini Nick Drag, Mita Kvark i Veljko Kvark publici predstaviti svoje viđenje izvornog R'n'R-a i svih tajni koje ovaj zvuk krije.

Velika prolećna R'n'R igranka u Božidarcu namenjena je svim ljubiteljima rockabilly-ja, surfa, izvornog R'n'R-a i dobre đuske, kao i svima onima koji se prosto raduju proleću!

Vračar Rocks festival daje ritam predstojećem proleću - uz plesne cipelice i osmehe na licima!

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od svega 300 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, cena ulaznice iznositi 400 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :