Vračar Rocks: Koncert mladih nada nove domaće muzike!

Datum objave:05.11.2015

Pročitano:4502 puta

Datum održavanja: 07.11.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

Osim proslavljenih imena regionalne i svetske muzičke scene Vračar Rocks! festival već petu godinu zaredom organizuje i koncerte mladih perspektivnih bendova i na taj način podržava razvoj R'n'R scene u Srbiji.

 

Vračar Rocks: Koncert mladih nada nove domaće muzike! Enormna Blajsna, Marko Aleksandar Gajić i Freaky Fight For Freedom


U subotu, 7. novembra, na Vračar Rocks! festivalu desiće se koncert mladih nada nove domaće muzike!
Enormna Blajsna, Marko Aleksandar Gajić i sastav Freaky Fight For Freedom nastupiće u subotu u Centru za kulturu Božidarac.

 

Enormna Blajsna

ENORMNA BLAJSNA je jedan od najperspektivnijih mladih bendova iz Beograda, nastao između Palilule, Vračara i Savskog venca pre tri godine. Pored imena benda, i njihova energija na bini je nešto što ih izdvaja od drugih, kao i raznolik opus, u kome će svako pronaći nešto po svom ukusu. Ova šestorka dugo nije svirala u Beogradu, pa će sa publikom ovom prilikom prvi put podeliti svoje najskorije radove.

 

MARKO ALEKSANDAR GAJIĆ

Pored Blajsne, pred publiku Vračar Rocks-a u subotu će izaći i MARKO ALEKSANDAR GAJIĆ sa svojim bendom i osim dobro već poznatih stvari koje ne mogu a da nas ne zabave izvešće i nove pesme sa albuma ,,500 dinara" koji će uskoro biti objavljen na Deezeru i drugim digitalnim muzičkim servisima.

 

FREAKY FIGHT FOR FREEDOM

FREAKY FIGHT FOR FREEDOM je sastav oformljen 2009. godine, od kada turbulentno prolazi kroz stilske izazove, ne oklevajući da se otisne kuda god ga notne struje odvedu datom trenutku. Freaky Fight For Freedom nije samo rock bend, već mnogo više od toga, ali ne žanrovski, već zbog načina na koji funkcionišu kao ekipa. Kada je FFFF u pitanju, fuzije koje se dešavaju u zvuku je najbolje ispratiti slušanjem, i ostaviti brigu o definisanju žanra negde drugde. Iza sebe imaju jedan studijski album "The Way How To Live Out Of Home" u digitalnom izdanju (Mocturne media). Singlovima "Fameophobia" i "Sandee Song" FFFF najavljuju novi album. Za kratko vreme pridobili su veliki deo publike, a između ostalog, nastupili su i na ovogodišnjem Exit festivalu na Future Shock Stage-u.

Ulaz na jedinstvenu reviju perspektivnih mladih bendova u subotu u Boidarcu, naplaćivaće se 300 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :