Vračar Rocks: Grupa Ti, Miki Solus i Jovanović - neverovatan spoj!

Datum objave:22.10.2015

Pročitano:4489 puta

Datum održavanja: 23.10.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

U petak, 23. oktobra, u Radoslava Grujića 3 nastupiće psihodelični pop duo iz Beograda, grupa Ti, njihov sugrađanin Jovanović, i Miki Solus, zagrebačka atrakcija koja godinu dana unazad klupske scene širom Balkana čini zabavnijim nego ikad!

 

Vračar Rocks: MIKI SOLUS, grupa TI i JOVANOVIĆ u Božidarcu! | Beograd 2015

Pesmama ,,Pun kufer", ,,Hipster", ,,Robi Prosinečki", nesvakidašnjim humorom i pomerenim muzičkim izrazom, MIKI SOLUS se vrlo brzo izdvojio kao jedan od najoriginalnijih izvođača u regionu. Akustični rep, s primesama energičnih i brzih jazz/punk elemenata... tako opisuju Mikija Solusa... U stvari, to što radi Miki Solus, kantautor koji je rekao ,,Ne!" gitari i seo za klavijaturu, nije lako opisivo...

,,Nije rep, a repa se i nabraja sve u 16, nije funk, a ima silan groove, nije pop a ulazi u uho, nije rock, a čupavi su i mladi, nije alternativa, a teško da ste čuli nešto slično na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni" (Anđelo Jurkas, 2014)

Neki bi rekli da je to muzički stand up - žurka koja se sa bine u roku od pesme, dve, proširi čitavim koncertnim prostorom u kojem, naprasno, svi postaju nasmejani!

Sa Miki Solusom kome će ovo biti prvi nastup na Vračar Rocks! festivalu, nastupiće i GRUPA TI - zavodljivi duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski, a koji nije potrebno posebno predstavljati niti posetiocima Božidarca, niti koncertnoj publici uopšte. Neverovatan je broj koncerata koje su Ilija i Trajče odsvirali u regionu, što solo, što na festivalima, sa jednim EP-jem ,,Koliko dana" i dva albuma, ,,Vidimo se!" i ,,Život u dvoje" objavljena u relativno kratkom vremenskom roku... U Božidarcu su na domaćem terenu, te očekujemo eksploziju kreativnosti i pozitivne energije koju uvek rado podele sa beogradskom publikom.

JOVANOVIĆ, koji će publiku uvesti u nastupe grupe Ti i Mikija Solusa, izvešće pesme sa svog ​istoimenog ​debi albuma koji trenutno promoviše, a koji predstavlja amalgam amerikane i bluza začinjen evropskim i balkanskim nasleđem.

Grupa Ti, Miki Solus i Jovanović - neverovatan spoj!
Koncertna kombinacija koju ćemo biti u prilici da vidimo samo u Božidarcu, na Vračar Rocks! festivalu​,​ 23. oktobra!
​​
Ulaznice po ceni od svega 400 dinara dostupne su u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, ulaznice će koštati 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :