VIS Limunada na velikom prolećnom koncertu u Domu omladine Beograda

Datum objave:13.04.2017

Pročitano:4054 puta

Datum održavanja: 29.04.2017

By:Milica Ševarlić

Lokacija: Dom omladine

Godinu dana nakon objavljivanja prvog studijskog albuma, pod naslovom „Limunada" i niza medijskih i koncertnih nastupa, Vokalno instrumentalni sastav Limunada održaće veliki solistički koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda, u subotu 29. aprila 2017. godine i tom prilikom promovisati novu singl numeru pod naslovom „Kupili smo gramofon", kojom će upotpuniti celinu prvog albuma.

 

VIS Limunada / Foto: Dalibor Tonković

VIS Limunada / Foto: Dalibor Tonković

Ulaznice za koncert moguće je nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 400 dinara u predprodaji i 500 dinara na dan koncerta.

Video spot za novu singl numeru, koji će se pojaviti tokom naredne nedelje, predstavlja sastav u atmosferi jugoslovenskih TV komedija sa osvrtom na vreme kada se savremena popularna kultura probijala na ovim prostorima. Generacijski i kulturolološki sukob prikazan u komičnoj porodičnoj atmosferi otimanja oko gramofona je komentar na smene trenodova iz kojih se povremeno ističu trajne vrednosti koje grade popularnu kulturu. Režiju potpisuje Staša Tomić, direktor fotografije je Dalibor Tonković, montažer Branimir Živković.

 

VIS Limunada u Domu omladine Beograda

Za koncertnu promociju nove singl numere u Domu omladine Beograda. 29. aprila VIS Limunada publici priprema gala scenski spektakl sa gostujućim izvođačima, koreografskim tačkama, video artom i nesvakidašnjom scenografijom. Pred nastup VIS Limunada publici će se predstaviti mladi beogradski sastav Rogi.


 

http://vislimunada.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :