VIKEND ELEKTRONSKE MUZIKE U KRITERIONU

Datum objave:21.03.2014

Pročitano:3963 puta

Datum održavanja: 21.03.2014 - 22.03.2014

Lokacija: Klub Kriterion, Sarajevo, BIH

U znak dobrodošlice proljeću, ovaj petak u Kriterionu je rezervisan za događaj koji se uzbudljivo čeka tokom cijele zime. „Spring is here again“ je već tradicionalni party koncept koji su osmislili DJ dvojac Clemens & Monsieur Jacques kako bi svake godine iznova plesom pozdravili dolazak novog proljeća.

 


Ove godine zaplesat će se uz kvalitetan i „frišak” house, tech-house, minimal deep i techno. Clemens & Monsieur Jacques inače zajedno nastupaju već 10-ak godina, a poznati su po cjelovečernjim setovima koji traju do ranih jutarnjih sati.

Početak eventa planiran je u 22 sata, a ulaz će koštati 3 KM.

Idući dan, 22. marta Kriterion će ugostiti DJ-a iz Zagreba koji će nastupiti na drugom po redu Submarine Showcase-u. Basta je jedan od osnivača i resident DJ zagrebačkih projekata underground klubske muzike pod nazivima 'Protokol' i 'R.A.W.' Osim toga, Basta je do sada imao priliku da vrti muziku na poznatim festivalima kao što su Exit, Outlook, Soundwave, Seasplash itd.

 


Uz DJ Bastu, lokalna podrška su DJ Kaczyinski iz Travnika i Hibrid iz Sarajeva. Cijena ulaznice za party je 5 KM, a 50 prvih gostiju dobivaju i besplatnu rakiju za što bolji nastavak večeri.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :