VIBE Festival - Digital Experience 2020.

Datum objave:15.12.2020

Pročitano:980 puta

Lokacija: Kragujevac

Shodno nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji, jedan od najvećih festivala za mlade, Kragujevački VIBE festival će ove godine biti održan u digitalnom formatu putem društvenih mreža bez prisustva publike.

 

VIBE


Po ugledu na najveće svetske produkcije i festivale, VIBE nam donosi nastupe najpoznatijih umetnika regionalne scene elektronske muzike na lokalitetima od najvećeg značaja za Kragujevac. Na ovaj način lepote grada će uz muzički nastup biti prikazane međunarodoj publici i predstavlljene na zanimljiv i inovativan način.

 

Mladima širom sveta grad Kragujevac će biti prikazan kao destinacija koja posetiocima uz VIBE festival može da ponudi prirodne lepote kao i izuzetno kulturno-istorijsko nasleđe.


Program festivala VIBE 2020 nam donosi ukupno pet nastupa na pet različitih i potpuno jedinstvenih lokacija.
Prvi nastup u okviru VBIE 2020 održao se na bajkovitoj Vodojaži, odnosno prvoj brani u Kraljevini Jugoslaviji na kojoj je nastup zabeležio Dejan Milićević, jedan od najcenjenijih producenata regionalne scene.


Nastup na Vodojaži je zabležen najmodernijim tehnikama snimanja po poslednjim svetskim standartima, dosupan je u ovom trenutku putem YouTube platforme i može se pogledati na linku.


Svi ostali nastupi u okviru VIBE 2020 će biti dostupni u danima koji dolaze, odnosno do kraja decembra.

Festival je pripremljen uz podršku Grada Kragujevca, Freedom music i Carlsberg Srbija i drugih partnera koji su i pored izuzetno nepovoljne situacije u kojoj se kreativna industrija nalazi, usled epidemije virusa Covid-19, pokazali spremnost i razumevanje da se VIBE kao jedan od najvećih domaćih festivala sačuva i prilagodi trenutnoj situaciji.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :