UPOZNAJ MOG TATU: Premijera napete i dinamične komedije o opsesivnom laganju!

Datum objave:16.03.2015

Pročitano:5065 puta

Datum održavanja: 31.03.2015

Lokacija: Dom Omladine, Beograd

Greg je mlad i perspektivan momak, rešen da se oženi sa Džini, ženom svojih snova. Njihova veza je pomalo napeta jer Džini ima prilično burnu biografiju i mnogo tajni. Greg odlučuje da sve nedoumice razjasni jednom za svagda tako što će bez Džininog znanja posetiti njene roditelje i upoznati se sa njima. Ono što će ga tamo sačekati - niko nije mogao da predvidi.

 


"Upoznaj mog tatu" je napeta i dinamična komedija zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja. Junaci ove priče, svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje. Kroz sukob njihovih ličnih verzija stvarnosti (od kojih nijedna nije sasvim tačna) upoznaćemo najtamnije strane ljudske prirode na jedan drugačiji i veoma zabavan način.

Komad "Upoznaj mog tatu" napisao je Alan Ejkborn davne 1964. godine, a adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica. Uloge tumače Nina Janković, Andrija Daničić, Katarina Gojković i Andrej Šepetkovski. Scenografiju je osmislila Milica Stanković, a kostim Dara Mihajlović. Muziku za predstavu komponovala je Ana Joševski.

 

Reprize: 1. april u 20.30č, 8. april u 20č. 

 

U prodaji su ulaznice i za premijeru i za obe reprize, po ceni od 600 dinara, preko EVENTIM mreže.


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
ANA
03.02.2016 19:19
IMA LI NESTO ZA DJECU? NEKE DINAMIČKE IGRE? BOLJE NEKE DINAMIČNE IGRE NEG OVOV SRANJE


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :