Treći studijski album grupe SOPOT - Sopotnik zaplovio Energetskim morem

Datum objave:18.12.2013

Pročitano:4727 puta

Treći studijski album grupe SOPOT pod nazivom Sopotnik danas je „lansiran“ iz studija na svoje prvo putovanje Energetskim morem. Album sadrži devet muzičkih hibrida, pjesama nastalih miješanjem elektro roka sa dramendbejsom, regeom, dabom. Sve numere snimljene su i finalizirane u Digital Boyler Studio u Banjaluci tokom ove godine, osim bonus pjesme koja je 2012. snimljena u Studio MC Pavarotti u Mostaru. Album je objavila novoosnovana izdavačka kuća Koliba, koja ovom prilikom predstavlja svoje prvo izdanje.

Sopotnik

Na zvaničnim internet stranicama i društvenim mrežama benda i izdavača, ljubitelji Sopota mogu premijerno preslušati kompletan album, te pogledati nedavno najavljeni video spot za pjesmu Energetsko more. Režiju i montažu spota potpisuju Miloš Gojković i Staša Tomić iz Beograda. S obzirom na svjetski trend digitalizacije muzike, fanovi svoj CD Sopotnik mogu da naruče na zvaničnoj internet stranici Kolibe, dok će digitalno izdanje za evropsko i svjetsko tržište biti dostupno u prodaji početkom iduće godine na svim značajnim internet prodavnicama kao što su Amazon, iTunes, Beatport.

Prve koncertne premijere zakazane su za 27. decembar u Banjaluci u Klubu studenata Banjaluka (KSB) i dan kasnije u klubu Fluc u Beču. Nakon toga slijedi Sopotnik Turneja 2014, u okviru koje će bend svirati u svim većim regionalnim i evropskim centrima.Želimo vam ugodno „galaktičko putovanje“ !!!

Ukrcajte se na Sopotnik,
zaplovite Energetskim morem,
kroz Beskonačnost Ere informacija,
dok se vaši Snovi pretvaraju u Ideju
spremnu za Kolo Galaksije.
Zovi me u Kosmos
dok Sopotnik polijeće.
Jesmo, kako nismo - spremni smo.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (2)
Pošalji komentar
Maja Azdaja
18.12.2013 22:40
aaaaaaaaaaaaaa kidaju!
FCRS
18.12.2013 17:24
Odlican bend!


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :