TORCHE: Najglasniji američki hard rock sastav stiže u Beograd prvi put u karijeri!

Datum objave:18.11.2015

Pročitano:4671 puta

Datum održavanja: 27.11.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

Američki sastav Torche prvi put stiže u Srbiju - 27. novembra kada će nastupiti u Centru za kulturu Božidarac! Torche u Beograd dolaze u okviru turneje kojom promovišu aktuelni album "Restarter”.

Torche je bend koji je jednostavno opisati: četiri momka koji sviraju najglasniji i ,,najhevi" hard rock! Torche su Steve Brooks (gitara i vokals), Rick Smith (bubnjevi), Jonathan Nuñez (bas), Andrew Elstner (gitara i vokal) i dolaze iz Majamija. Već Više od 10 godina praše širom sveta, a sledećeg petka stižu u Božidarac!

 

TORCHE: Američki hard rock sastav stiže u Beograd prvi put u karijeri! | Božidarac 2015

 

Za ljubitalje stoner i sludge zvuka, Torche su bend čiji se koncert nikako ne propušta, a domaća publika će prvi put biti u prilici da ih vidi 27. novembra! Gosti na beogradskom koncertu grupe Torch biće Them Moose Rush iz Bjelovara i beogradski sastav The Schtrebers.

 

TORCHE: Američki hard rock sastav stiže u Beograd prvi put u karijeri! | Božidarac 2015

Ograničeni broj ulaznica dostupan je po ceni od 1.200 dinara moguće je kupiti u FELIX Shop, TC Sremska (radnim danima 12-20h, subotom 12-16h) i u zemunskom Pivopija baru. Redovna cena biće 1.500 dinara, a na dan koncerta, na ulazu u Božidarac 1.800 dinara.

Za one koji žive VAN Beograda otvorena je adresa kartetorche@gmail.com preko koje može da se izvrši rezervacija ulaznica po ceni od 1.500 dinara. U mailu je obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog telefona. Te ulaznice moći će da se preuzmu na dan koncerta na vratima kluba do 21:00.

Delimo 3 x 2 ulaznice. Pošalji mail na redakcija@urbanbug.net i možda osvojiš karte.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :