THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION posle 10 godina ponovo u Beogradu!

Datum objave:16.06.2015

Pročitano:4558 puta

Datum održavanja: 03.09.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Miksalište, Beograd

SuperUho i Kino Šiška u saradnji sa Odličnim hrčkom, Pop Depresijom i MKC Skopje predstavljaju regionalnu turneju The Jon Spencer Blues Explosion! Od 1. do 4. septembra JSBX će nastupiti u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Skoplju.

THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION (NYC, USA)
Četvrtak, 3. septembar, 21h
Miksalište, Mostarska 5, Savamala, Beograd

Njujork je veliki grad, bučno mesto. Ko hoće da sluša, pored te silne buke može da pomalo čuje i muziku. Događa se nekada da je ta muzika čista buka. Njih trojica sviraju bučnu muziku ili prljavi soul, urbani bluz, kerozinski disko, bizarni pop, distorzirani hip-hop i to rade skoro četvrt veka.

 

THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION | Photo by Micha Warren

THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION | Photo by Micha Warren

 

Njih trojica su Džon Spenser, Džuda Bauer i Rasel Timins. Većina ih zna kao The Jon Spencer Blues Explosion. Posle 10 godina JSBX ponovo dolazi u Beograd i nije preterivanje reći da nas očekuje najveći rokenrol šou na planeti. Na koncert u Beogradu vas pozivaju Odličan hrčak i Pop Depresija, uz muzičku podršku tima Kišobran/Zaokret. Datum je četvrtak 3. septembar, mesto - Miksalište, Savamala, Mostarska 5.


Ulaznice su dostupne na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u Mikser House-u (Karađorđeva 46) i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).  Ulaznice se prodaju po promotivnoj ceni od 1.800 dinara do 31. jula, od 1. avgusta ulaznice će koštati 2.100 dinara, na dan koncerta 2.400 dinara.

Gigs Tix prodajna mreža: gigstix.com/prodajna-mrea#bgd

JSBX promovišu svoj novi, sjajni album "Freedom Tower – No Wave Dance Party 2015", koji počinje novu eru benda. Furiozan, haotičan, raznolik, buntovan - baš kao i duh grada koji ga je u potpunosti inspirisao - "Freedom Tower..." je omaž groznici njujorške večeri, audio slika njegove jedinstvene prirode i nezaustavljivosti. Momci kažu da njihov novi album treba da se sluša na zabavama koje traju cele noći, na piknicima, u diskotekama, protestnim skupovima... U Njujorku ima osam miliona priča koje čekaju da budu ispričane, ali je samo jedna Bluz Eksplozija. I ona dolazi u naš grad!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :