Sudar titana: Španski vizionar i britanski hirurg cepaju techno u BG!

Datum objave:23.05.2017

Pročitano:5575 puta

Datum održavanja: 17.06.2017

By:DiM

Lokacija: Assimil hangar

Zagriženi tehno fanovi možda i već znaju za ovaj žur, ali ne znaju i ime specijalnog gosta, koji je otkriven danas!

Domaće klabere čeka prava poslastica pošto će u Beogradu koplja ukrstiti dva istinska titana techno muzike, faca broj 1 sa Iberijskog poluostrva - Oscar Mulero i “doktor” brtitanskog tehna – Surgeon!

 

Oscar Mulero / Foto: Paul Krause

Oscar Mulero / Foto: Paul Krause

Španski tehno vizionar, Oscar Mulero, je čovek čije ime je zlatnim slovima uklesano u istorji ovog muzičkog žanra. Tačnije, on je taj koji ispisuje tu istoriju. Od početka karijere, istetovirani Španac bio je autentičan. Uveo je nove momente u tehno, a njegov jedinstven zvuk opisuje se kao pravo oličenje andergraunda, protkanog mračnim i eksperimentalnim elementima. Svako ko iole prati scenu ne može, a da ne zna njegov kultni hit Anakonda, kao i izdavačke kuće Pole Group i Warm up. Ova dva labela godinama diktaraju tempo na starom kontinetu, što i ne čudi pošto za njih izdaju imena kao što su Reeko, Jonas Kop, Exium, Lewis Fautzi, Pfirter…

 

Surgeon

Surgeon 

Surgeon, odnosno Anthony Child (Entoni Čajld) koji se krije iza ovog pseudonima, na sceni je već skoro tri decenije i za to vreme je stekao status legende na više nivoa. Osim što važi za za jednog od najtraženijih tehno DJ-eva, aktivan je i kao član dua “British Murder Boys” i vlasnik dve kultne izdavačke kuće “Dynamic Tensions” i “Counter balance”. Poznato je da “hirurg” već poslednjih nekoliko godina dobro bira mesta na kojima će gostovati, tako da laska što je i prestonicu Srbije ubacio na svoju mapu!

Ova dvojica velikana susrešće se 17. juna na Hard Code žurki koja će se održati u Assimil hangaru, odnosno prostorijama jedne beogradske stare i napuštene šećerene, veoma mističnog izgleda. A i ostatak lajnapa, garantuje više nego dinamično veče.

 

Kassell - Exium

Exium 


Specijalni gost čije ime se sve do danas čuvalo u tajnosti je jedna od najvažnijih karika Mulerove Pole Groupe ekipe, a u pitanju je - Kessell, Exium. Kessell je polovina dvojca Exium, udarne igle Pole groupe ekipe, ali je pre par godina pokernuo solo projekat i napravio je pravi bum na tehno sceni! Ovo će biti prvi put da dolazi u Beograd, ali i uopšte na Balkan. A tu su i najcenjeniji producent u regionu Petar Dundov, zatim predvodnik mlade domaće tehno garde Speedy - Lucky Light LTD, stara "kajla" Nino Šebelić, kao i legenda beogradske scene - dobri stari Kobaya!

Karte trenutno koštaju 990 dinara, ali će kad se rasprodati taj kontigent cena postepeno skakati sve do žurke Ulaznice se mogu kupiti u sedištu DD Ticketsa, (Strahinića Bana 22), online preko http://www.ddtickets.rs, kao i u preko 90 WinWin Computer Shop radnji širom Srbije.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :