Stoposto predstavio drugi dio trilogije Danonoćno

Datum objave:01.03.2021

Pročitano:887 puta

Nakon što je 14. februara na kanalu kreativne platforme Disco Kliker predstavio singl Šećeru, Stoposto je večeras otkrio i drugi dio trilogije Danonoćno, videospot za pjesmu Da me trnci bude.

 

 

Kao i pjesma Šećeru, Da me trnci bude rezultat je rada istog kreativnog tima - za muziku je bio zadužen Kolateral, dok su mix i master rezultat rada producenta Shtuke u Kolateral studiju.

"Da me trnci bude predstavlja kompleksniju viziju ljubavi od one u numeri Šećeru. Idejno, ovo je pjesma o ljubavi osoba u dvadesetim godinama kada se sukobljavamo sa egom koji uzrokuje neshvatanje ili olako shvatanje partnera. Pjesma govori o idejama u našim glavama koje su potpuno različite od stvarnosti, pa i introspekciji koja može dovesti do tačnih ili pogrešnih zaključaka", govori Stoposto.

Videospot za numeru Da me trnci bude režirao je Mario Ilić. Ovakav vizuelni komad dosad nije snimljen u produkciji nijednog bosanskohercegovačkog muzičara, pa će spot pružiti jedinstveno kinematografsko iskustvo svim gledateljima. Spot je sniman u Beču, a pored Marija, ekipu su činili i Marija Đondović (kreativna direkcija), te Rahatlook tim predvođen Elenom Čović i Bjankom Mujičić.

Završni dio trilogije Danonoćno bit će predstavljen 14. marta.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :