Srbija dobija prvi Vinski maraton

Datum objave:16.05.2017

Pročitano:3863 puta

Datum održavanja: 23.09.2017

By:Anja Zelić

Lokacija: Palić

Po prvi put u Srbiji se organizuje veliki Vinski maraton, koji će biti održan 23. septembra na Paliću. Ova manifestacija je namenjena svima koji žele da uživaju u prirodi, dobrom vinu, gastronomiji, trčanju, rekreaciji i pre svega – dobroj zabavi.


Vinski maraton - kostimirani učesnici

Vinski maraton - kostimirani učesnici 
 

Već godinama u mnogim vinskim regijama u svetu se organizuju vinske trke koje su veoma popularne i privlače veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva. Posebna specifičnost maratona je karnevalski duh i okrepne vinske stanice na kojima će učesnici moći da probaju vina koja su napravljena od grožđa iz vinograda kojim su upravo protrčali.

 

Vinska trka u Francuskoj

Vinska trka u Francuskoj 

Sve posetioce i učesnike Vinskog maratona očekuju i obilasci lokalnih vinarija, mnoštvo zanimljivih i edukativnih vinskih radionica, degustacije najboljih vina iz tog dela Srbije i regiona, a sve to uz čuvene specijalitete lokalne kuhinje, muzičke koncerte i zabavni program za sve uzraste.

 

Vinska trka

Trčanje nikada nije bilo zabavnije

 

Vinski maraton se sastoji od Vinske trke i Trke uživanja, a svi zainteresovani mogu se prijaviti preko sajta www.vinskimaraton.rs.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :