Sasha presents: LAST NIGHT ON EARTH

Datum objave:10.06.2014

Pročitano:3729 puta

Lokacija: Space, Ibica

Pre šesnaest godina We Love je otvorio vrata Spacea s ključnom ekipom rezidenata među kojima je bio i Sasha. Danas Sasha svira širom sveta u najvažnijim klubovima i na najvećim festivalima, sastavni je deo vodećih izdavačkih kuća koje propagiraju house zvuk, a prošle godine objavio je album Invol<3r koji je dobio sve same pozitivne kritike. Sa epohom koja je već definisala rezidenturu u Spaceu i svojim prošlogodišnjim završnim nastupom na Terasi kojim je obeležio sezonu i koji ga je vratio We Love familiji, Sasha će ove godine u okviru We Love Sundays serijala u klubu Space prirediti četiri specijalna eventa pod nazivom Last Night On Earth.

 

 

"Space je nekako oduvek bio moj 'drugi dom' na Ibizi, to je klub sa kojim već godinama imam najbolju saradnju i u kojem se najbolje osećam. Jedva čekam da se vratim na Last Night On Earth žurke. Prava je čast što sam pozvan da budem domaćin legendarnog We Love Sundays serijala i što ću moći da napravim neku mešavinu Space diskoteke i terase. Nisam mogao da poželim bolju listu gostiju od onih sa kojima ću se letos družiti i nestrpljiv sam da partijanje počne što pre!" - kaže Sasha.
Mesečna rezidentura sastoji se od dva nastupa na Terasi u junu i julu i dva u Diskoteci u avgustu i septembru. Headliner na tim žurkama je Sasha, a na svakom događaju pridružiće mu se po dva specijalna gosta.

 


Sasha presents Last Night On Earth:

29. jun
Sasha
Scuba
Fritz Kalkbrenner

27. jul
Sasha
Magda
Heidi

24. avgust
Sasha
Julio Bashmore
Catz N Dogz

21. septembar
Sasha
Julio Bashmore
Dusky

Ulaznice
Web
Facebook
Follow us on Twitter for latest news: @welove_music


We Love… Sundays At Space, We Love… Last Night On Earth,

 

We Love... Sasha!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :