Šaht u Božidarcu slavi 28. rođendan!

Datum objave:20.02.2017

Pročitano:5713 puta

Datum održavanja: 24.02.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Grupa Šaht sada već tradicionalno u februaru u Božidarcu proslavlja rođendan! Vračarci koncertnu žurku uvek prave u svom kraju - na Vračar Rocks festivalu! Tako će biti i u petak, 24. februara.

 

Šaht / Aleksandar Zec

Šaht / Aleksandar Zec

Kultni ŠAHT nastao je davne 1989. godine. Do sada su Roga, Mladen i ekipa sa Vračara snimili 6 studijskih i 3 koncertna albuma i jedini su ulični pank bend iz Jugoistočne Evrope koji je nastupao na najpoznatijem svetskom pank festivalu Wasted (Rebellion) u Velikoj Britaniji.


Najdugovečniji srpski ulični pank bend, grupa Šaht, zavidnih 28 godina postojanja obeležiće uz specijalne goste - beogradsku TRULU ROMANSU i bend CEPENI ĆUNCI iz Ladovice.

 

Šaht

Trulu Romansu čine bivših i sadašnji članova bendova Birtija, Miki Pirs, Prilično Prazni i PogonBGD. Za samo godinu dana postojanja snimili su čak dva albuma, a prepoznatljivi su po brzom i žestokom punk/hard core stilu.

Cepeni Ćunci postoje od 1991. godine. Potiču iz pankerske prestonice juga Srbije - iz mesta Ladovica. Poslednjih godina su jedan od najaktivnijih bendova na domaćoj pank sceni, a na scenu Božidarca u petak, 24. februara, doneće melodičan gitarski zvuk i krajnje originalne tekstove.


Ulaznice po pankerskoj ceni od svega 300 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštati 400 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :