Rejv Olupine - Funky Techno Grooves!

Datum objave:12.03.2014

Pročitano:3745 puta

Datum održavanja: 28.03.2014

Lokacija: KPTM, Beograd

Posle više od 10 godina totalnog andergraunda, puštanja muzike po gajbama, kućnim žurkama i tajnim lokacijama Sale i Marko (Locco Hardgroove), do sada anonimni dvojac je odlučio da uozbilji malo stvari i celu priču podigne na viši nivi od samo hobija. Njih dvojica se predstavljaju pod nazivom “REJV OLUPINE“ iza čega stoji, što se muzičke note tiče, masan tech house, funky i hardgroove techno zvuk.

 

 

REJV OLUPINE“ predstavlja celu ideju nekadašnjih dobrih žurki i vrhunskog zezanja pod šta pripada kvalitetna muzika sa uvek provučenim oldschool techno zvukom i deljenje ludački pozitivne energije na dance floor-u kao nekada.

 

Ideja “REJV OLUPINE“ je da skupi stare, možda zaboravljene klabere i povrati taj duh dobrih zabava. Oni će se posebno potruditi da privuku i mladu rejv publiku koja nije imala prilike da doživi ovakve žurke, vajb i zezanje.

 

“REJV OLUPINE“ DJ-evi će pored svog sastava na pojedinim žurkama imati i gosta, Dja iz prošlosti ili sa trenutno aktuelne svetske i domaće scene, koji će zajedno sa njima napraviti kao nekada, Rejv za poštovaoce.

 

Do ponoći je besplatan ulaz, a posle ponoći je 200 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :