Reel Rock 10: Jubilarni deseti festival penjačkih filmova!

Datum objave:14.10.2015

Pročitano:5027 puta

Datum održavanja: 22.10.2015

Lokacija: Dom omladine, Beograd

U četvrtak, 22. oktobra od 20h biće organizovana projekcija jubilarnog desetog Reel Rock-a. Reel Rock je festival penjačkih filmova koji se održava jednom godišnje na preko 400 lokacija širom sveta. Već četvrtu godinu za redom Beograd je deo ovog karavana.

 

Reel Rock 10: Jubilarni deseti festival penjačkih filmova! | Beograd 2015

 

Ove godine će na festivalu biti predstavljeni filmovi o fantastičnom prečenju Fitz Roja, neverovtnom penjačkom maratonu u kanjonu „Potkovica“, zastrašujući usponi na neke od najviših i najtežih „boulder“ problema, kratak film o najvećem penjačkom uspehu do sada - usponu na „Down Wall“ i posveta najvećem umetniku u vazduhu - Dean Potter-u.

 

Sve ovo se dešava 22. oktobra u valikoj sali Doma omladine Beograda, Makedonska 2 sa početkom u 20h. Pored filmova posetioci će biti u prilici da dobiju interesantne poklone, da se druže sa penjačima i ostalim ljubiteljima outdoor sportova i da saznaju nešto o penjanju ali i ostalim outdoor sportovima u Srbiji.

 

Organizator celog događaja je Outdoor Kolektiv a uz veliku pomoć ambasade USA u Beogradu, Doma omladine Beograd, Kulturnog Centra Niša, Kancelarije za mlade grada Čačka, Doma učenika srednjih škola Čačka i organizacije Outdoor Čačak i velikog broja volontera.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :