PSYCHEDELIC FEVER vol.10: Rezonant stiže u Plastic

Datum objave:18.04.2017

Pročitano:3995 puta

Datum održavanja: 21.04.2017

Lokacija: Plastic

Direktno iz Sangoma šumice sa ponosom vam predstavljamo našeg vilenjaka, prijatelja i sjajnog producenta koji će nam se premijerno u Srbiji predstaviti sa svojim projektom REZONANT! Jovan Tot takođe stoji iza chill projekta Sufi's Life, a sa svojim prijateljom iz detinjsta čini jedan od naših najomiljenijih projekata - MIDDLE MODE.

 

Psychedelic Fever - Rezonant

 

Upravo na trećem Chaotic Beats rođendanu lansirali smo Middle Mode zvuk, jer je to bilo njihovo prvo pojavljinje našoj publici, nakon toga kreće njihovo probijanje među sami vrh psychedelic trance scene. Jako nam je drago da će baš Jovan obeležiti još jedan naš mali jubilej, a to je deseto izdanje PSYCHEDELIC FEVERA. Haotičan poziv za sve da 21. aprila ispratimo klupsku sezonu u velikom stilu i pripremimo se za predstojeću open air sezonu.

 

Psychedelic Fever - Rezonant

Rezonant je projekat iniciran od strane Jovana Tota producenta poznatog kao Middle Mode i Sufi's Life. Od ranih početaka bio je privučen tvrđim bitovima, rokom, psihodeličnim rokom.. ali karijeru započinje kao psytrance DJ u Srbiji. Proveo je 10 godina učeći i stvarajući pogodan zvuk i tehnike i 2010 osniva projekat Middle Mode zajedno sa svojim kolegom Ivanom Jovičićem. Ali ubrzo otkriva strast ka dubljem i psihodeličnijem zvuku i 2016 godine rađa se Rezonant, projekat podstaknut uvrnutim, kompleksnim sintezama, esid zvukovima i "groovy" atmosferama koje vas dovode bliže samom sebi. Njegovo prvo izdanje bila je kolaboracija sa makedonskim izvođačem Djantrixom koja je izašla za Digital Om Productions. Ubrzo nakon toga potpisuje ekskluzivno za Sangoma porodicu gde je zauzet radeći na novom talasu psychedelic zvuka!


Podrška će biti Chaotic Beats DJ-evi, ulaz na žurku košta 400 dinara. 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :