Prvi put u Beogradu - Matinée Fest

Datum objave:04.06.2021

Pročitano:139 puta

Datum održavanja: 27.08.2021 - 29.08.2021

Lokacija: Beograd

ZALAZAK SUNCA UZ NAJVEĆE SVETSKE ZVEZDE KOD POBEDNIKA, NA KALEMEGDANU 27- 28 - 29. AVGUST 


Dugo očekivani festival Matinée Fest ovog leta će se definitivno održati na Kalemegdanskoj tvrđavi, kod Pobednika. Željni muzike, festivala, plesa, nakon veoma teškog perioda za društvo, želimo da vas obradujemo i zajedno otvorimo naš grad za sadržaj koji nam je svima nedostajao. Beograd je dugo posmatran kao grad bogate kulture, grad istorije i grad sa dušom, a ta duša očuvana je u svim njegovim znamenitostima, zbog toga, muzički festival bira plato kod Pobednika kao svoj plesni podijum.

 

Matinee fest

 

Pobednik, spomenik koji sa sobom nosi tragove burne istorije, podignut je 1928. godine na gornjem gradu Beogradske tvrđave. Prepoznatljiv simbol glavnog grada, delo je neponovljivog umetnika Ivana Meštrovića. Pobednik decenijama stoji kao podsetnik postojanosti i borbe naših boraca tokom proboja Solunskog fronta. Danas je taj trijumfalni spomenik jedan od glavnih mesta za sastajanje, kao i mesto na kojem se mogu videti najlepši zalasci sunca. Osvrtom na istoriju ovog mesta i ljubavi prema Beogradu, Matinée Fest želi da vrati nadu i pruži pozitivnu energiju kako bismo pokazali da svako od nas nosi pobednika u sebi.

 

Matinée Fest 2021 Beograd predstavlja jedan vrlo unikatan festival Matinée fest, koji zaslužuje najatraktivniju i najlepšu lokaciju našeg grada. Manifestacije su postale sastavni deo života u našoj metropoli, dugi letnji dani, koji se završavaju zalascima sunca uz dobru muziku, prijatnu atmosferu i najatraktivnije žurke, najbolje opisuju koncept Matinée-a. Matinée Fest, kao novi koncept muzičkog festivala, dovodi velika svetska imena elektronske muzičke scene i opravdava status Beograda kao Balkanskog epicentra dobre zabave i provoda.

 

Ovogodišnje izdanje festivala trajaće tri dana 27-og, 28-og i 29-og avgusta, sa početkom od 17.00h - 02.00h.

 

Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen. Ovaj poseban festivalski dragulj je upravo ono što je falilo beogradskoj publici i ultimativnoj gradskoj zabavi. U ovom momentu, dobija još veće značenje nakon zatišja u kome je Beograd bio zbog restrikcija usled epidemiološke situacije. Godinama beogradski letnji festivali privlače veliki broj posetilaca, zaljubljenika u muziku.

 

Organizatori posebnu pažnju poklanjaju kvalitetu muzičkog programa, koji je orijentisan na popularnu elektronsku scenu, a upravo na tome se zasniva i dugotrajnost ka kojoj stremimo. Festival će ispratiti jaka društvena kampanja, u cilju podizanja svesti o društvenim aspektima zaštite i unapređenja životne sredine i održivog razvoja. Koncept dnevnog festivala, sa predivnim prizorima panorame glavnog grada, idealna je prilika za ljubitelje dobrog zvuka da uživaju i podsete se kako Beograd zrači u letnjoj sezoni dobrog provoda. Zato smo na jedinstvenoj lokaciji, u srcu grada, za vas pripremili imena koja će ispuniti sva vaša očekivanja, kao i poseban festival koji ćete pamtiti.

 

U DJ pult stižu velike zvezde elektronske muzičke scene, a kompletan program biće objavljen uskoro

 

Kupljene karte važiće za novi datum. Obezbedite svoje ulaznice na vreme, pratite nas na našem Instagram i Facebook profilu, karte će biti uskoro u prodaji.

 

Vaša sigurnost nam je na prvom mestu, sve zdravstvene mere koje Vlada Republike Srbije bude iznela, biće uvažene. Vidimo se kod Pobednika!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :