PRVI PIKNIK U SEZONI I LETO MOŽE DA POČNE!

Datum objave:15.06.2021

Pročitano:498 puta

Datum održavanja: 20.06.2021 - 01.01.1970

Lokacija: Beograd

Da li ste se uželeli naših Piknika u Beogradu? Mi baš jesmo i čekali smo skoro 2 godine da se svi okupimo, ovog puta u parku ispred Muzeja savremene umetnosti Beograda 20. juna od 12-21h.

 Ovo je peta godina da pod sloganom “Odvedimo grad u prirodu” organizacija Kišobran organizuje letnja druženja u parkovima i muzejima Beograda.

Kao dešavanje koje promoviše ekologiju i zaštitu životne sredine, fantastično podudaranje sa otvaranjem izložbe “Efekat pregleda” u MSUB koja se bavi raznorodnim ekološkim pitanjima otvorilo je mogućnost svim posetiocima Piknika da ovu izložbu posete sa 50% popusta!

Pored toga, pripremili smo vam divne programe, od standardne Joga seanse koju drži naša prijateljica Irena pa sve do Kristine iza 7 gora, koja kreira ture u prirodi za decu i odrasle, a na temu mitova, bajki, cikličnosti prirode. Pričaće nam koliko je važno da cenimo prirodu koja nas okružuje, kako su to radili naši preci i kako smo mi to sada malo zaboravili.

Naši drugari Feloneezy i Phillie P biće zaduženi za muzičku podlogu, a Zaokret, Kabinet i Burger House za hranu i piće. Pored toga biće organizovani punktovi za reciklažu i odnošenje otpada, kako bismo park ostavili u prvobitnom stanju za sve ljude koji će poželeti posle nas da malo odmore na sveže pokošenoj travi.

Prisustvo na Pikniku je potpuno besplatno, povedite deku, baku, mamu, tatu, decu, ljubimce ili prijatelje, ponesite ćebiće i kreme za sunčanje, a mi ćemo vam dan ispuniti divnim uspomenama koje ćete sigurno prepričavati.

Leto i zvanično može da počne!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :