PROLEĆNI DAN(i) u Božidarcu: DLM u petak, Jailbreak i Flannel u subotu

Datum objave:22.03.2017

Pročitano:4425 puta

Datum održavanja: 24.03.2017 - 25.03.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Prvog prolećnog koncertnog dana u Radoslava Grujića 3 u srcu Vračara u petak, 24. marta, pevaćemo "Dobar dan" i "Prolećni dan", jer Deca Loših Muzičara jesu vesnik proleća koje je stiglo i u najbolju koncertnu salu u gradu.

 

Deca Loših Muzičara

 

DLM tradicionalno nastupaju na Vračar Rocks festivalu početkom proleća, a kako publika nema baš često priliku da ih gleda uživo, odlučili su da celovečernju žurku upotpuno i novim mladim nadama. Za koncert DLM-a zagrejaće nas Degeneza i Mladi Džek. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od svega 500 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

 

Jailbreak - Guns'n'Roses tribute

 

Prolećni dan se u Božidarcu pretvara u prolećni vikend. Već u subotu, 25. marta, spektakularno tribute veče prirediće Jailbreak- Guns'n'Roses real tribute band i Flannel - Pearl Jam tribute. Povodom 30 godina od izlaska legendarnog albuma Appetite for Destruction imaćemo priliku da čujemo najbolji evropski G'n'R tribute band. Jailbreakovci su do sada nastupali u Indiji, Brazilu, Malti, Tunisu, kao i širom Evrope i oduševili su najvernije fanove ovog, jednog od najvećih bendova svih vremena. Tribute veče u Božidarcu upotpuniće još jedan bend ,,generacijskih gitarskih heroja" - Flannel koji izvodi Pearl Jam. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC SRemska, I sprat). Na ulazu u Božidarac koštaće 500 dinara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :