Posle skoro godinu dana GRUPA TI uživo u Božidarcu!

Datum objave:05.12.2016

Pročitano:3948 puta

Datum održavanja: 10.12.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

Prošlo je godinu dana otkako je GRUPA TI nastupila u Božidarcu, pa su odlučili da se vrate na Vračar Rocks! festival u subotu, 10. decembra!

Ilija i Trajče su u proteklih godinu dana svirali po klubovima i na festivalima širom regiona, a počeli su da osvajaju i Evropu:

,,Ova godina je krenula uzbudljivo, svirali smo prvi put koncert van prostora ex-YU, na Eurosonic festivalu, a tom prilikom je Trajče prvi put leteo avionom, pa je u svakom smislu bilo zabavno! Svratili smo i do Amsterdama i tamo snimili video za pesmu ,,Kako da joj kažem da mislim na nju". Jako se radujemo ponovnom koncertu u Božidarcu i susretu sa publikom koja nas podržava od samog početka", kazao je Ilija Duni povodom beogradskog koncerta koji pripremaju za 10. decembar!

 

Posle skoro godinu dana GRUPA TI uživo u Božidarcu!

Pre grupe Ti nastupiće SERGIO LOUNGE, dvadesetčetvorogodišnji tastaturista iz Beograda. Pre nego što je pronašao svoj instrument u kompjuterskoj tastaturi, oprobao se u raznim sastavima svirajući gitaru, bas gitaru, flautu i kontrabas. Žanr koji je prihvatio na kraju najbolje pristaje njegovom imenu - lounge muzika, sa primesama italo-diska, šlagera i eksperimentalne muzike.

Priliku da otvore novo izdanje Vračar Rocks! festivala 10. decembra imaće DOGS IN KAVALA, tri mladića sa različitih geografskih širina i dužina, stopljenih u beogradsku svakodnevnicu, koji od aprila 2016. komponuju i sviraju u zgradi Bigza. Motive pronalaze u snovima i podsvesti, a inspirišu ih surf i psihodelija. Dogs in Kavala su: Siniša - bas gitara, Nikola - bubnjevi, glas i Srdjan - gitara, glas.

Grupa Ti, Sergio Lounge i Dogs in Kavala su uputili i zajednički video poziv sadašnjim i budućim fanovima, koji će ih možda otkriti baš u Božidarcu 10. decembra: https://www.facebook.com/grupa.ti/videos/1144444042317622/

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac koštati 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :