Paradise Lost sa gostima u Beogradu

Datum objave:27.05.2017

Pročitano:3328 puta

Datum održavanja: 13.10.2017

By:Milan Rakić

Lokacija: Dom Omladine Beograd

Nije potrebno posebno naglašavati i opisivati snagu i veličinu imena Paradise Lost. Bend je u istoriju metal pokreta upisan kao jedan od tvoraca doom metal zvuka. U svojoj kasnijoj karijeri suvereno je vladao svetskom scenom, uvek u vrhu i uvek aktuelan ali i dovoljno mističan i nedokučiv. Ovoga leta bend će objaviti svoj 15. po redu studijski album pod nazivom Medusa i u sklopu promotivne svetske turneje na koncertnu mapu je upisan i datum u Beogradu.

 


Kao specijalni gosti isto veče nastupa sve popularnija doom metal četvorka Pallbearer iz Amerike. Bend je svoj novi studijski album Heartless objavio za Nuclear Blast Records a izdanje je dobilo odlične ocene kako štampe tako i fanova širom sveta. Bend se trenutno nalazi na svojoj headline turneji u sklopu koje takođe promoviše novi album.

 Mračna sludge doom metal kreacija Sinistro iz Portugala takođe će nastupiti iste večeri u Domu omladine i dodatno će upotpuniti atmosferu ovog unikatnog koncertnog događaja. Bend i dalje promoviše svoj prošlogodišnji album Semente koji je objavljen pod okriljem Season of Mist etikete.

 
Ulaznice u prodaji od 31. maja:
- akcija, prvih 100 ulaznica 2.200din
- pretprodaja 2.800din
- na dan koncerta 3.200din

Prodajna mesta: Eventim, Felix, Mungos


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :