OD SKICE DO REALIZACIJE: Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade dizajnere

Datum objave:03.03.2015

Pročitano:4611 puta

Modnaorganizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere pod sloganom “Od skice do realizacije”. Konkurs je otvoren do 10. aprila 2015. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije. Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji “Balkan Art Fashion Event”, koja se ovog maja realizuje šesti put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

 


Prijava bi trebalo da sadrži CV autora iskice modne kolekcije ili fotografije realizovanih odevnih komada u JPG ili PDF formatu. Aplikacije sa naznakom “Za konkurs 2015” svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu:office@bafe.rs.

 

BAFE je u pet prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od osamdeset pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje „Balkan Art Fashion Event-a“ izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

 

“Balkan Art Fashion Event“ je modna manifestacija, koja se održava već treću godinu za redom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnjuposvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

 

Šesti BAFE biće održan ovog maja u Beogradu.
Više informacija potražite na Facebook stranici: http://on.fb.me/1o0fRIh


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :