Obraduj ekipu i odvedi ih na Raveolution: U toku akcija 3 +1

Datum objave:26.04.2017

Pročitano:3318 puta

Datum održavanja: 12.05.2017

By:Višnja Filipović

Lokacija: Magacin Depo

Svi željno iščekujemo 12. maj i još jedan Raveolution spektakl na kom nas očekuje fenomenalni Sam Paganini, a evo i još jednog razloga da budemo radosni – do kraja nedelje važi akcija po kojoj za 3 kupljene karte četvrtu dobijate gratis! Skupite ekipu za Magacin Depo i obradujte ih rejvom godine!

 

Sam Paganini na Raveolution žurci

Sam Paganini 


Sam Paganini poznat je po setovima koje karaketiše snažan gruv, ili kako ih on sam opisuje ‘‘seksi gruvi i mračni techno’’. Paganini je jedini italijanski producent koji ima individualna izdanja za prestižne lejblove kao što su Plus8, Cocoon i naravno Drumcode legendarnog Adama Beyera. Njegova traka “Rave” jedna je od najpopularnijih iz svog žanra, a kasnijim izdanjima poput “The Beat” i “Surrender” Sam potvrdjuje da je nepogrešivi techno producent. Nedavno je pokrenuo etiketu JAM, a beogradska publika će imati priliku da ga ponovo čuje u Beogradu na Raveolutionu 12. maja. Podršku će mu pružiti ZØE, Andrew Meller i Concrete DJz.


Trenutna cena karata iznosi 1390 dinara za obične i 2500 dinara za VIP karte. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.

Raveolution
je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :