OAZA: Pogledajte kompletan muzički program Šabačkog letnjeg festivala

Datum objave:20.06.2017

Pročitano:5423 puta

Datum održavanja: 28.07.2017 - 30.07.2017

By:Ratko Rakin

Lokacija: Šabac

Petnaesto po redu izdanje Šabačkog letnjeg festivala održaće se od 28. do 30. jula na Šabačkoj tvrđavi, pod sloganom OAZA. Oaza pozitivne energije, muzike, kulture i dobre atmosfere ugostiće neka od najznačajnijih imena domaće, regionalne i svetske muzičke scene.

 

Šabački letnji festival 2017 - lineup


Izvođači koji će obeležiti ovogodišnji ŠLF su: Goblini, Darko Rundek, Urban&4, Mostar Sevdah Reunion, E-Play, Grupa Babe, Bjesovi, Psihomodo Pop, Kal, Random, Stereo Banana, Larska, Viva Vops dok će na DJ stage-u nastupati neki od najtraženijih techno/house/edm DJ-eva današnjice: Magdalena, Funkerman, Lehar, Marcus uz mnogobrojna domaća i regionalna techno/house imena kao što su Dj igor D, Nikola Vemić, Dejan Milićević, DJ Sale, Goran Starčević, Ivan Janjić, Laura 2000, SoulMark, Subgenetics i Aftter Affair.

 

Šabački letnji festival 2017 - Darko Rundek / Foto: Emir Srkalović

Darko Rundek / Foto: Emir Srkalović


Ove godine čućete i tri pobednička benda BUNT ROK festivala, čiji je cilj afirmacija nove domaće rok scene, a posebnu podršku pružiće predstavnici šabačke muzičke scene.


Otvaranju petnaestog izdanja ŠLF-a u petak 28. jula obeležiće i klasična muzika. Koncert Dečje filharmonija na čelu sa dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom Jovanom Kulundžijom, našim najpoznatijim violinistom koji iza sebe ima preko 4000 koncerata. Pored klasičnog repertoara biće prepoznatljive numere iz filmskih klasika u kojima će publika svih generacija moći da uživa.

Šabački letnji festival je muzička manifestacija koja se tradicionalno održava na Šabačkoj tvrđavi svakog leta još od 2003. godine i okuplja brojne poznate pop-rock-punk bendove i DJ-eve iz Srbije i regiona. Do sada je ugostio preko 150 izvođača, uz posebno zalaganje za afirmaciju mladih bendova.

 

Šabački letnji festival 2017 - Goblini / Foto: Marko Ristić
Goblini / Foto: Marko Ristić


Organizator ovogodišnjeg Šabačkog letnjeg festivala je Mikser House, jedinstveni kreativni centar Beograda koji je tokom pet godina svog postojanja ugostio više od million ljudi. Pored bogatog muzičkog programa koji će se odvijati na dve bine, imaćete priliku da uživate i u art zoni, gastro zoni, teatru, ali i mnogobrojnim pratećim aktivnostima koje spremamo.


Cena ulaznice za jedan dan iznosi 450 dinara, dok komplet ulaznica za sva tri dana iznosi 1.100 dinara. U toku je i akcija 3+1. Za svake tri kupljene komplet ulaznice za sve dane festivala, četvrtu komplet ulaznicu dobijate gratis. Promotivne akcije važe do 15. jula, a od 16. jula cena jednodnevne ulaznice iznosiće 700 dinara, dok će komplet ulaznica za sva tri dana iznositi 1400 dinara.
Prodaja ulaznica počela je 29. maja na svim prodajnim mestima sledećih ticketing partnera i online: GIGS TIX, DD Tickets i WinWin Shop.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :