Novo izdanje Dejana Milićevića "Underground Sessions PART 2" dostupno na Beatportu

Datum objave:26.02.2019

Pročitano:1190 puta

Pre par meseci smo vam predstavili 3 house numere u okviru dvodelnog 6 tracker izdanja "Underground Sessions" Dejana Milićevića na etiketi Tit Zero Recordings koje je bilo moguće kupiti ekskluzivno na Bandcamp-u. Koncepcija obuhvata širok muzički spektar tako da celo izdanje je zapravo putovanje od jazzy house-a, preko raw power house-a do techna. "Underground Sessions" zaokruzuje celinu sa još 2 techno trake i jednim techno remixom slovenačkog kralja techna DJ Veztax-a.

Dejan Milićević jedan je od najboljih regionalnih dj-eva i producenata sa više od 20 godina na sceni. U svojoj bogatoj internacionalnoj karijeri Dejan je nastupao na svim najbitnijim festivalima u Evropi, ali i klubovima Južne Amerike i u azijskoj meki - Bangkoku. Dejan iza sebe ima više od 80 izdanja na etiketama kao što su Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gillesku, Night Light, Recycled Loops, ali i vlasnik muzičke etikete Tit Zero Recordings na kojem je "Underground Sessions" osmo izdanje. Dejanov sledeći nastup biće uz Ten Wallsa u beogradskom klubu Plastic 1. Marta.

Foto: Miklja Milenko

Veztax je ime sa više od 2 decenije iskustva na sceni. Producent, organizator partija, DJ s nastupima širom Evrope i voditelj 2 muzičke etikete "Vezotonik" i "Glorio Music",Veztax je jedno od ključnih imena na slovenačkoj techno sceni. Veztaxov remiks treka "Virgin" Alex D'Elia i Sharon JJ mogli ste čuti u zadnjem "White Noise" miksu Dave Clarka. Na izdanju "Underground Sessions" Veztax je remiksovao Dejanov trek "Hello Mulero".


"Underground Sessions" dostupan je na Beatport online trgovini!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :