Nipplepeople svira u O.U.R. Baru, na leto stižu Nouvelle Vague i Koop

Datum objave:24.03.2016

Pročitano:4832 puta

By:Hana Adrović

Lokacija: O.U.R. Bar, Beograd

Nedavno renovirani O.U.R. Bar na adresi Beogradska 71 biće jedna od najuzbudljivijih koncertnih lokacija ovog leta, sudeći prema izvođačima čiji dolazak je najavljen. Misteriozni dvojac Nipplepeople iz susedne Hrvatske nastupiće u subotu 2. aprila i održati besplatan koncert za Beograđane,  a tokom leta stižu čuveni bendovi Nouvelle Vague i Koop. 

 


Nouvelle Vague


Osveženi muzički program renoviranog O.U.R. Bara sa radom počinje u petak, 1. aprila, kada će gostima biti predstavljen novi letnji koncept u okviru kog će petkom nastupati poznati domaci DJ-evi u pratnji instrumentalista na perkusijama i saksofonu. Prvog dana aprila posetioci O.U.R.-a moći će da uživaju u setu DJ Zorbe, koga će na perkusijama pratiti čuveni N.I.K.O., kao i Sale Sax na saksofonu. Veče će kompletirati rezidenti Uroš Milovanović, Goran Starčević i Miloš Starčević.

 

Nipplepeople

Subota veče u O.U.R.-u biće rezervisana za nastupe bendova, a prvi u nizu u Beograd stiže već ove subote, 2. aprila. U pitanju je čuveni maskirani dvojac Nipplepeople iz Zagreba, poznat po hitovima poput “Sutra”, “Broj” i “Tebi”! Na svim svojim javnim nastupima, kako svirkama tako i intervjuima, bend se pojavljuje maskiran, a svoju tajanstvenost objašnjavaju željom da muziku stave u prvi plan, jer zbog nje i jesu tu. Iako su bili gosti naše prestonice više puta - Nipplepeople će 2. aprila po prvi put nastupiti u renoviranom O.U.R. Baru, a jedinstven ambijent ovog mesta učiniće svirku nezaboravnom. U ulozi domaće podrške naći će se rezident kluba Uroš Milovanović.

Koncert sastava Nipplepeople biće samo uvod u uzbudljivu koncertnu sezonu koju O.U.R. Bar najavljuje za predstojeću sezonu! Napoznatiji cover bend na svetu, čuveni Nouvelle Vague stiže u O.U.R. ovog leta, a Beograđani će ponovo imati priliku da čuju obrade legendarnih new wawe numera izvedene u prepoznatljivom Nouvelle Vague maniru. Magični jazz sastav iz Švedske – Koop, takođe će biti gost naše prestonice ovog leta u O.U.R.-u, a pored koncertnog programa ovaj klub u Beogradskoj ulici nastaviće sa serijalom open air događaja pod nazivom “O.U.R. Block Party”, a u okviru novog koncepta “O.U.R. leto na Tašu”.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :