Neredi u Beogradu! Održan dugo očekivani beogradski koncert grupe Ritma Nereda

Datum objave:10.10.2015

Pročitano:8849 puta

By:Ivana Mirkov

Lokacija: Dom omladine, Beograd

Dugo očekivani beogradski koncert Ritma Nereda iz Novog Sada, sinoć je održan u Domu omladine, a prepuna sala Amerikana bila ispunjena žestokim zvukom i energijom kakva će se pamtiti u krugovima poštovalaca pravog punk, metal i hard core zvuka. 800 ljudi u publici, više od 4 sata vrhunske svirke i raspordat koncert dokaz su da je beogradska publika željna legendarnog Ritma Nereda i muzike koja pored svog neosporivog kvaliteta nosi fantastičnu energiju koja je prostrujala telima prisutnih i razmrdala ih koliko mnogo šta dugo nije!

 

Neredi u Beogradu! Beogradski koncert grupe Ritma Nereda | Photo by Aleksandar Zec

Photo by Aleksandar Zec

Dom omladine Beograda je sinoć bio tesan za Ritam Nereda, dok se na ulazu tražila karta više, publika nije odustajla od želje da uđe na koncert, čak i nakon što je saopšteno da je kompletan kapacitet ulaznica rasprodat.

Gosti iznenađenja na koncertu, bili su Alen Jovanović, gitarista Goblina, koji je izveo himnu Ritma Nereda, pesmu “Heroj”, dok je legendarni Zoran Kostić Cane iz Partibrejkersa, bio gost na pesmi “Visoki Napon” sa albuma IX koju je bend prethodno uživo izveo samo jednom, takođe sa njim, i to kad su bili predgrupa bendu Red Hot Chilli Peppers 2007. godine.

 

Neredi u Beogradu! Beogradski koncert grupe Ritma Nereda | Photo by Marko Ristic

Photo by Marko Ristic

Atmosfera, koja je bila nesvakidašnja, je uz odličan koncert i odabir bendova, doprinela magicnom spoju za publiku koja je pokazala da je željna teškog zuvka, čvrstih rifova i kvalitetnih sastava. Pre novosadske četvorke nastupili su  mladi i autenticni Dot the Eye, sve zastupljeniji energični Kolaps, kao i legende ovdašnje punk scene KBO!

 

Neredi u Beogradu! Beogradski koncert grupe Ritma Nereda | Photo by Aleksandar Zec

Photo by Aleksandar Zec

Koncert u Beogradu bio je ujedno i promocija novog albuma, “To nisi ti”, sa kojeg je odsvirano 5 odabranih pesama koje su se odlično uklopile u listu legendarnih hitova i svojevrsne retrospektive celokupne karijere ali u novom i uzbudljivijem maniru. Rafalna paljba  hitova kao sto su “Nebo”, “Vaš Svet” , “Ne” , “Crno je sve”, “10 godina” , “Hiljade”, “Put beznađa” i mnoge druge naterali su su sve posetioce da u glas pevaju sve tekstove pesama od početka do kraja. Činilo se da se nikad glasnije nisu čule poruke koje Neredi nose u sebi vec duže od 25 godina…


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :