NEČUJNO: Festival kratkog podvodnog filma

Datum objave:05.10.2016

Pročitano:5175 puta

Datum održavanja: 15.10.2016 - 16.10.2016

Lokacija: Dom Omladine, Beograd

Festival kratkog podvodnog filma Nečujno 4 u organizaciji Asocijacije Ronilačkih Instruktora i Doma Omladine Beograd, biće održan 15. i 16. oktobra 2016 u Domu Omladine u Sali Amerikana. Četvrti po redu festival broji preko 90 autora, sa više od 60 filmova i 250 fotografija.

 

Ronjenje

 

Biće prikazivani kratki filmovi u trajanju do 12 minuta, iz najlepših podvodnih delova sveta koje ni ne možete da zamislite da postoje, i videćete stvari o kojima niste ni maštali.

 

Ronjenje

 

Pored filmova biće prikazana i takmičarska izložba podvodnih fotografija zbog kojih ćete poželeti da ostavite sve i odete na neku od destinacija sa koje je fotografija uslikana i da naučite da ronite.

 

 

Ukoliko posetite festival preko dana možete uživati u dečijoj likovnoj radionici, ronilačkoj radionici za decu i odrasle, da naučite kako svet pod vodom funkcioniše, da se informišete o svemu vezano za vodu, ronjenje, plivanje, vaterpolo...da popričate sa instruktorima iz asocijacije, čak i prisustvujete njihovim sastancima i savetovanju, pa ko zna možda vidite da je to baš posao za vas i bacite se i vi u nečujni podvodni svet.

 

Detaljan program festivala i više informacija pronađite na www.ari.rs ili na Facebook strani.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :