Najpovoljnije ulaznice za Exit samo za najbrže u petak u podne!

Datum objave:02.12.2015

Pročitano:4317 puta

By:Sagor Mešković

Ušteda od 70% uz poklon ulaznicu za Sea Dance

U petak 4. decembra, tačno u podne, počinje globalna prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance festivale, koji zajedno čine jedinstveno festivalsko letovanje pod nazivom Exit Avantura. Ulaznice za Exit festival biće dostupne po najboljoj ceni od 5.490 dinara što predstavlja uštedu od čak 70% u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture, a broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen. Tokom trajanja ove praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit na poklon dobiće i ulaznicu za Sea Dance festival!

 

Najpovoljnije ulaznice za Exit samo za najbrže u petak u podne! Exit avantura 2016

Najbrži fanovi koji se u petak, 4. decembra u podne budu ulogovali na www.gigstix.com moći će da rezervišu do četiri četvorodnevne ulaznice po prvoj i najboljoj ceni. Budući da se svake godine na Gigs Tix blagajni u Pariskom magazinu u Novom Sadu stvori red za kupovinu ulaznica, najvatrenije ljubitelje festivala koji dođu u Pariski magazin u petak prepodne, pored prazničnih cena očekuje i prava žurka uz Exit Magic iznenađenja za najbrže fanove! Ulaznice po najpovoljnijim cenama se svake godine rasprodaju za svega par sati, nakon čega cena ulaznice bude viša.

Decembarski kupci ulaznice za Exit festival, pored velikih ušteda, automatski postaju članovi Exit Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti, od mogućnosti kupovine najpovoljnijih ulaznica za festival tokom dužeg perioda u odnosu na ostale, preko besplatnih ili ulaznica sa popustom za događaje u organizaciji Exit festivala, pa sve do iznenađenja na samom festivalu pripremljenih samo za Exit Trajb članove!

 


Exit festival biće održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se Exit Avantura nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. jula. Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova po čemu je Exit i poznat na svetskoj festivalskoj sceni.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :