Nacionalna klasa otvara Filmstreet u petak 17. juna

Datum objave:15.06.2016

Pročitano:4917 puta

Datum održavanja: 17.06.2016

Lokacija: Studentski trg

Još jedno uzbudljivo Filmstreet putovanje otpočeće projekcijom legendarnog filma „Nacionalna klasa”, u petak 17. juna u 20.30 časova, uz podršku Strongbow sajdera. Studenstki trg biće mesto održavanja prvog ovogodišnjeg Filmstreet druženja posvećenom jednom od najboljih beogradskih glumaca. Uz brojna iznenađenja i originalni program koji će dočarati nekadašnji Beograd, publika će imati priliku da se pod otvorenim nebom podseti legendarnih avantura Dragana Nikolića u ulozi Flojda.

 

Filmstreet: Nacionalna klasa

Kao i svake godine, svi događaji na Filmstreetu-u biće potpuno besplatni za sve posetioce, a sve do kraja septembra putujući bioskop će pretvarati ulice, trgove i parkove Beograda u letnje pozornice na otvorenom, priređujući nezaboravne večeri ljubiteljima klasičnih ostvarenja sedme umetnosti svetske i domaće kinematografije. Filmstreet i Strongbow će tokom leta remiksovati prirodu sa gradom, uživanje sa druženjem, film sa pozorišnim predstavama obilazeći deset najlepših beogradskih lokacija. Pod zvezdanim nebom ovogodišnji Filmstreet će doneti 30 filmskih klasika i čak tri pozorišne predstave, dok će prateći program sadržati puno zabave uz leškarenje na travi, krckanje kokica i osvežavajuće gutljaje penušavih sajdera.

Dugogodišnji partneri omiljenog beogradskog bioskopa na otvorenom, pored Strongbow sajdera, su Grad Beograd, Američka ambasada u Beogradu, Francuski kulturni centar, Gete institut, brendovi Rexona, Flert i Clear, a od ove godine i Holandska i Turska ambasada u Beogradu, koji će se dodatno potruditi da obogate program Filmstreeta 2016.

Program do kraja juna pogledajte na Facebook stranici.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :