Modna dizajnerka Milica Opačić prikazala kolekciju za proleće-leto 2016.

Datum objave:03.12.2015

Pročitano:6053 puta

By:Barbara Garčević

Lokacija: Magacin DEPO, Savamala

Kolekcija MO premiere za sezonu proleće/leto 2016, inspirisana je prethodnom, najavnom kolekcijom - ​ "10 feathers", koju je dizajnerka predstavila u junu ove godine.​ Iz nje su izvučeni određeni segmenti, ali bez ponavljanja formi. Dakle, forme su potpuno nove, a dizajnerka na jedan drugačiji način i ovde primenjuje metalne ringle iz prethodne kolekcije, koristeći potpuno nove i drugačije materijale.

 

Modna dizajnerka Milica Opačić prikazala kolekciju za proleće-leto 2016. | Foto Luka Trajković

Foto Luka Trajković

Za kolekciju proleće/leto 2016, Milica je koristila svilu, kožu, kroko lakovanu kožu, vunene štofove, pamuk i detalje od metala a novina u koloritu je crno beli geometrizovani štof i srebrni velur.

Doslednost u radu kroz kvalitet materijala i izrade, traganje za novim formama je naročito vidljiv na haljinama koje su najzastupljenije u kolekciji. Haljine iz ove kolekcije su spoj elegacije i agresivne ženstvenosti. Kolekcija Milice Opačić za sezonu proleće​/​leto 2016 karakterišu jednostavnost, ženstvenost i elegancija.

 

Modna dizajnerka Milica Opačić prikazala kolekciju za proleće-leto 2016. | Foto Luka Trajković

Foto Luka Trajković

Milica svoj rad posvećuje dominantnim ženama, ženama koje su u centru pažnje. Pored činjenice da je za ovu priliku Milica imala i posebno dizajniranu scenografiju, zanimljiv detalj je bio i DJ pult u sred scenografije, odakle je muziku puštao DJ Danijel Čehranov.

Interesovanje za ovu reviju bilo je izuzeetno veliko, a među mnogobrojnom modnom publikom mogle su se videti i neke od ličnosti iz javnog i kulturnog života našeg grada: pevačice Sara Jo i Nevena Božović, glumice Jelisaveta Orašanin i Vjera Mujović, novinarka Duška Jovanić, zatim Boško Jakovljević i Marija Tarlać, Zoe Kida . pevačica Zemlje gruva, Ida Prester iz bedna Lollobrigida, fotograf Miloš Nadaždin, stilista Ashok Murty, voditeljke Marija Kilibarda i Jelena Bačić Alimpić, i mnogi drugi...


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :