MM Concerts & Serbian Hellbangers predstavljaju: TORMENTOR / CULT OF FIRE

Datum objave:09.03.2021

Pročitano:496 puta

Lokacija: Beograd

03. februar 2022. Dom omladine, Beograd

U nadi da će svet povratiti snagu i vratiti se u normalne tokove života ponosno vam predstavljamo potvđeni i zakazani datum predstojeće evropske turneje.

Kultno ime svetske black metal scene, ultimativna inspiracija velikom delu poznatih bendova ovoga stila Tormentor, konačno dolaze u Srbiju. Legenda koja je nastala u Mađarskoj polovinom osamdesetih godina prošlog veka i temelj black metal podzemlja. Predvođeni lucidnim i provokativnim frontmenom Atilom koji je svoju svetsku slavu stekao u norveškom bendu Mayhem. Tormentor će u Beograd doneti stari duh sirove i surove black metal scene kakva je bila na svom samom početku.

 Isto veče publiku očekuje i sve popularnija black metal kreacija Cult of Fire iz Češke. Bend je na sebe privukao ogromnu pažnju već sa albumom prvencem, a svaki sledeći kako studijski tako i koncertni korak činio ih je sve popularnijim i traženijim. Cult of Fire će zajedno uz Tormentor ovo veče učiniti dugo očekivanom koncertnom poslasticom.

U ovom trenutku nemamo više preciznih informacija o prodaji ulaznica. Čim se steknu uslovi za početak prodaje istih svi će biti blagovremeno obavešteni.

Nema odustajanja! Nema takozvano “novo normalno“!
Ili povratak u ono što suštinski osećamo, ili FUCK OFF!

Facebook event


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :