Milica Opačić predstavlja liniju venčanica - MO Bride

Datum objave:29.09.2018

Pročitano:3345 puta

Beogradska modna dizajnerka Milica Opačić, iako od početka svog rada kreira i venčanice, prvi put predstavlja posebnu liniju za njih - MO Bride.

 


Prva kolekcija venčanica za proleće 2019, koji prati izuzetno lep editorijal, predstavlja glamurozne bele haljine, koje su pravi spoj modernog i tradicionalnog. Haljine odišu vanvremenskim glamurom, ženstvenošću i svim onim elementima po kojima se izdvaja Milicin modni brend MO première, a koji su reflektovani u ovu dugo očekivanu kolekciju. 

 

U fokusu MO Mlade je romantična silueta obavijena najfinijim svilenim materijalima, ručno rađenim detaljima od čipke i bisera u savršenim krojevima različitih dužina, koji diskretno ističu seksipil. MO Bride je sofisticirana žena, senzualna, moderna i nepretenciozno šik. 

 Editorijal za kolekciju MO Bride je rađen u scenografiji grada Novog Sada, u čijem jedinstvnom ambijentu je Milica uspela da prezentuje svoje nove kreacije u punom sjaju. 


Fotograf ovog editorijala je Marko Vulević, stajling je radila Irena Jovanović, šminku Ena Jović, frizuru Dejan Ožegović. Mo Mlada je Mina Milutinović.

 


MO Bride će, zasluženo, od ove godine zauzeti posebno mesto u brendu i butiku Milice Opačić - MO première.

Fashion & Wedding Atelier - MO première nalazi se u Beogradu, u Dobračinoj 34 na Dorćolu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :