Melodični punk: Čovek Bez Sluha svira u Božidarcu

Datum objave:12.12.2016

Pročitano:4197 puta

Datum održavanja: 16.12.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

U godini u kojoj svet obeležava četiri decenije punk pokreta, i Vračar Rocks festival će prirediti još jedno veče u tom stilu! U petak, 16. decembra, u Božidarcu će tradicionalno nastupiti ČOVEK BEZ SLUHA sa specijalnim gostima - pančevačkim sastavom RASKID 13 i mladim Čačanima koji su već prvim singlovima pobrali simpatije publike, grupom RNDM.

 

Čovek Bez Sluha u Božidarcu

"Zdravo narode, pozivam vas na ovaj "iz keca u kec" koncert na kojem će pored probranog repertoara ČBS-a i dobrog zvuka koji smo vam pripremili, biti i jedno iznenađenje za one koji već duže prate ČBS, a za ostalu pomoć tu su i RASKID 13 i RNDM 42 kao naši gosti.Ne propustite ovo punk rock veče! Dođite da zajedno otpevamo "Sanjam", "Daleko blizu daleko", 2Ništa mi staro ne nedostaje" i ostale stvari koje volite", srdačno je sve beogradske pankrokere pozvao Miki iz ČBS-a.

 

Raskid 13

Ono na šta publika unapred može da računa je dinamična svirka sastavljena od hitova nastalih u više od dve decenije aktivnog rada šumadijskih Ramones-a - ČBS, ali i injekciju nove pankerske energije koju sa sobom nose RNDM i Raskid 13.

 

RNDM

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 400 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštati 500 dinara.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :