Max Kobosil: To što izdajem za Ostgut i puštam u Berghainu je sudbina

Datum objave:13.10.2016

Pročitano:4845 puta

Lokacija: Hangar Luke Beograd

Na predstojećoj Apgrade with Ostugut Ton žurci u Hangaru Luke Beogradu, u petak će pored velikana Marcela Dettmanna i Trencea Fixmera nastupiti i mlađani Max Kobosil.

 

Max Kobosil

Max Kobosil / Foto: Sven Marquardt

Sa samo 25 godina, Kobosil u svojoj biografiji ima prestižnu stavku “rezident Berghaina”. Ovaj talentovani i perspektivni di-džej i producent pripada generaciji koja je stasala upravo između kolosalnih stubova Berghaina, betonskih i muzičkih.

Njegov prvi susret sa Berghainom desio se u oktobru 2009. godine kada je imao samo 18. godina.

“Mislim da je bila sudbina to što sam resident Berghaina i što izdajem za Ostgut. Čim sam kročio unutra bio sam oduševljen. Znao sam da na tom mestu ne mogu biti samo posetilac koji dolazi da pleše, znao sam da moram biti deo Berghaina i da puštam tamo!” – rekao je Kobosil u intervjuu za XLR8R.

 

 

I toliko je jako želeo da ostvari taj svoj cilj da je odbio dve etikete, smatrajući da bi ga ne odvukle u drugom smeru i da još nije definisao svoj stil koji bi mu pomogao da se nađe na etiketi Ostgut – koja bi mu otvorila vrata Berghaina.

“Bio je to lud potez, ali znao sam šta želim. Pre nego što izdate muziku za neki veliki label veoma je važno da ste pronašli svoj zvuk. Izdanje pogrešne muzike za pogrešan label zamagliće vaš identitet – rekao je mladi Kobosil.

 

 

Njegov album prvenac na Ostugutu “We Grow, You Decline” veoma je hvaljen, a Kobosil je sve češće ime na lineupovima u klubovima od Tokija do Njujorka.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :