MARTIAN ARTS: Da li ste spremni za još jednu psihodeličnu groznicu?

Datum objave:02.02.2016

Pročitano:4618 puta

Datum održavanja: 13.02.2016

Lokacija: Klub Sioux, Beograd

Da li ste spremni za još jednu "psihodeličnu groznicu"? Chaotic Beats družina ponovo udružuje snage sa Liquid&Solid organizacijom kao i pre dve godine kada su na istom mestu, tada po prvi put u Srbiji, ugostili Grčkog producenta Martian Arts-a.

 

MARTIAN ARTS: Da li ste spremni za još jednu psihodeličnu groznicu? | PSYCHEDELIC FEVER vol.6

 

Ako se sećate tada smo i prognozirali njegovo probijanje među samu elitu psychedelic zvuka, što može najviše da potvrdi podatak da je danas njegova matična izdavačka kuća - TIP Records (UK). Za ovu izdavačku kuću ne treba trošiti puno reči s obzirom da su tu od samog početka stvaranja ovog muzičkog pravca i koji u svom arsenalu poseduju najbolje i najcenjenije producente u svetu. Ako Raja Ram (osnivač TIP etikete) na pitanje: "Koja je trenutno najbolja numera od vašeg omiljenog novog producenta?" odgovori: "Martian Arts, sve njegove stvari!", onda to svakako govori o kvalitetu ovog Grka. Oni koji su bili prisutni sa nama pre dve godine na njegovom premijernom gostovanju znaju šta mogu da očekuju, a svi vi koji ste iz nekog razloga bili sprečeni da dođete, evo nove šanse da čujete pravi psychedelic zvuk, kako i dolikuje našem serijalu.

 

MARTIAN ARTS live! :: TIP WORLD / Greece

MARTIAN ARTS live! :: TIP WORLD / Greece
https://soundcloud.com/martianarts

Nektarios Meintanis se još davne 1994. godine susreo sa psychedelic trance pravcem, tada potpuno novim fenomenom. 2000. godine seli se iz Grčke u Veliku Britaniju gde je studirao audio inžinjering, a 3 godine kasnije diplomira kao odličan student. Prvo izdanje beleži 2003. pod imenom "Unison", a nekoliko godina kasnije kao jedan od članova projekta "Disco Hooligans" skreće pažnju na sebe uspešnim izdanjima za Neurobiotic, Ektoplazm i Harmonia rec. 2011. godine pokreće solo projekat "Martian Arts" i već sa prvim izdanjima pomera granice svojim školovanim pristupom produkciji i jedinstvenim stilom kojim povezuje prošlost i sadašnjost. Velika ljubav prema analognoj opremi mu je odredila potpuno jedinstven zvuk. To mu je omogućilo da za kratko vreme ostvari saradnju sa legendama kao što su "Manmademan" , "Eat Static" ili “Braincell”. U 2015. je postao deo TIP stabla, gde je zauzeo vodeće mesto. Njegove produkcijske veštine takođe možete čuti i u projektu "Ohmnidrive" u kome sarađuje sa još jednim poznatim grčkim producentom "Audioform", kao i u saradnjama sa projektima "Black Noise" i "JP". Nektariosova izdanja možete naći u katalozima poznatih izdavačkih kuća kao što su TIP, Nano, Zero1, Maharetta, Etnicanet, Blacklite, Neurobiotic, Mutagen, Goa Productions, Blue Hour Sounds, Phantasm, Hyperflow… U skorije vreme je pokrenuo psytech projekat Strontium Dogs sa Mervom iz Eat Statica, koji posle nastupa na Ozori 2015 definitivno obećava.

 

 

Njegovu muziku možemo okarakterisati kao povratak korenima i izvornom psychedelic zvuku sa novim pristupom i novom produkcijom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Martian Arts je svakako ime koje ce biti upamćeno od strane mnogih ljubitelja ovog pravca, jer o kvalitetu koji poseduje govori i podatak da ga u svojim setovima vrte imena poput Tristana, Lucasa, Dickstera, Shane Gobija, Boom Shankara i mnogih drugih. U prethodnoj godini je nastupio na mnogim festivalima, Ozora, Universo Parallelo, Antaris, HillTop Goa, Solstice… Očekujte live set pravog festivalskog zvuka!

+ Chaotic Beats & Liquid&Solid DJs
Full fluo decoration & 3D Video mapping by: Side effects

Karte će se prodavati isključivo na vratima kluba i to po sledećim cenama:
do 00h ▶ 500 rsd
od 00h ▶ 700 rsd

 https://www.facebook.com/events/101449423560181/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :