Lost Theory predstavlja Tripotecu - međunarodni festival psihodeličnog filma

Datum objave:25.04.2014

Pročitano:3486 puta

Po prvi put u Hrvatskoj Tripoteca tim na Lost Theory festival donosi edukacijske i vizualne sadržaje; posebno odabrane psihodelične filmove, umjetničku izložbu, interaktivne video instalacije, radionicu o  izradi video feedback-a i raspravu o prirodnom lučenju DMT-a.

 


Osnivač Tripotece Adrian Manolescu za Lost Theory pomno je izabrao 60 psihodeličnih filmova koji će se  prikazivati dvije noći u kinu koje se ove godine nalazi u sklopu kulturnog programa festivala. 80%  ekranizacija su animacije koje će proći kroz nekoliko različith stilova – od mini dokumentaraca o Zemlji i  filmova prožetih "astralnim humorom" do "dubokih surealističnih introspekcija" i čiste apstrakcije.

 

Osim filmskog programa, Tripoteca tim će obogatiti i edukacijski dio festivala. Pomoću jedinstvene  analogne tehinke za stvaranje video instalacija Magali Marc u ulozi VJ-a upotpunit će jednu večer u  Ambient Gardenu. Interaktivna instalacija bit će postavljena svake večeri u festivalskom kulturnom  centru, a u njoj sudjeluju svi posjetitelji koji u tom trenutku pokraj nje prolaze. Da bi bolje razumjeli kako  sve ovo funkcionira, posjetitelji mogu posjetiti i radionicu na istu temu. Također, Tripoteca tim donosi i  izložbu umjetničih djela autora koji istražuju psihodelična stanja uma, te razgovor i raspravu o  prirodnom postizanju efekata DMT-a bez konzumiranja same supstance.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :