LEPROUS: Norveški progressive rock/metal sastav po četvrti put u Beogradu!

Datum objave:16.09.2015

Pročitano:4989 puta

Datum održavanja: 23.10.2015

Lokacija: Dom omladine, Beograd

Norvežani, oduševljeni prethodnim koncertima pred srpskom publikom, sviraće u Beogradu po četvrti put, i to u okviru turneje na kojoj promovišu svoje novo remek-delo „The Congregation" koje je dobilo fantastične kritike širom sveta.

 

LEPROUS: Norveški progressive rock/metal sastav po četvrti put u Beogradu! | Dom omladine 2015

Naravno, Leprous neće zaboraviti na svoja prethodna tri izdanja, te će ovi fantastični muzičari izdvojiti vreme i za nešto starije numere koje domaći fanovi svakako vole. „Jedva čekamo koncert u Beogradu, srpska publika nas uvek lepo dočeka", poručuju iz ovog sastava koji važi za jedan od najuigranijih danas, satkan od fenomenalnih muzičara.

 Leprous rade od 2001. godine i sviraju originalnu verziju progressive rock/metal muzike, kojom su oduševili mnogobrojne kritičare i fanove širom sveta. Na četvrtom beogradskom koncertu će im se pridružiti zemljaci Sphere i Rendezvous Point, tako da je jasno da će srpska publika imati prilike da prisustvuje pravom spektaklu u Domu omladine.

Ulaznice se mogu kupiti u muzičkoj prodavnici Felix i Miners pubu u Beogradu kao i u Mungos šopu u Novom Sadu po ceni od svega 1.400 dinara, dok će na dan koncerta cena iznositi 1.800 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :