Legend: Napravite izbor i izgledajte profesionalno i verno svom stilu!

Datum objave:21.03.2016

Pročitano:4518 puta

By:Ivana Rajković

I ova sezona za Proleće/Leto 2016 dokazuje da neki dezeni jednostavno nikada ne izlaze iz mode, kako za žene tako i za muškarce. Postalo je nezamislivo da ne postoji barem jedna kolekcija sa prugicama, posvećena toplijim danima. Breton pruge svoje mesto i dalje čuvaju među minimalističkim trendovima, dok sa druge strane imamo nove generacije ovog dezena koji je sveprisutan.

 

Legend World Wide Kolekcija Proleće / Leto 2016


Pored klasične teget ili crne kombinacije, dizajneri nam poslednjih sezona nude pruge različitih boja i debljine. Očigledno je da mnogi muškarci vole ovaj dezen jer pruža velike mogućnosti kombinovanja i zato što, gotovo svaka kombinacija, čini da izgledate posebno. Stoga, uvek vam je potreban modni komad koji će biti nepogrešiv izbor za različite prilike i koji ćete lako uklopiti sa ostatkom autfita a pritom izgledati moderno.

 

Legend World Wide Kolekcija Proleće / Leto 2016


Pamučni džemper na pruge je svakako must have za prelazni period a ukoliko ga ukombinujete sa džinsom dobićete savršenu kombinaciju, bilo da ste krenuli na posao, šetnju, izlazak ili pak popodnevnu kafu. 

 

Legend World Wide Kolekcija Proleće / Leto 2016

 

Ukoliko vam je potreban autfit za manje formalne poslovne skupove, priredbe, večernja poslovna druženja, koktel sa kolegama, ili atraktivna kombinacija koja će ispratiti ceo radni dan, nepogrešiv izbor jeste - kežual smart.

 

Legend World Wide Kolekcija Proleće / Leto 2016

Poslovni autfiti, imaju prećutna pravila za dobijanje izgleda profesionalnosti i pristojnosti. Međutim, ništa vas ne sprečava da se poigrate sa dezenima, materijalima, bojama i aksesoarima, a da pritom sačuvate izgled pristojne biznis dame.

 

Legend World Wide Kolekcija Proleće / Leto 2016


Legend je u novoj sezoni obezbedio kompletan kežual smart asortiman, sastavljen od modernih autfita, koji odišu trendom i smelošću. Da li je vaš izbor dezenirana, neprovidna košulja zatvorene kragne sa vanvremenskim, uvek modernim modelom zvono pantalona? Ili je to možda jednostavan kroj haljine sa širokim bratelama koje pokrivaju ramena, u kombinaciji sa klasičnim trenčom? Napravite sjajan izbor i izgledajte profesionalno, pristojno i verno svom stilu.

Imajte lep radni dan!

www.legend.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :