Kult Fest: Ponesite svoje instrumente i dobro raspoloženje!

Datum objave:15.02.2015

Pročitano:4586 puta

Datum održavanja: 25.02.2015

Lokacija: klub Kran, Beograd

Kult-i-VIše u saradnji sa klubom Kran Beograd vam ovaj put donosi prepoznatljiv i uvek interesantan spoj umetnosti u okviru Kult Fest-a.

Imaćete priliku da se upoznate sa radom fotografa Deni Raicevic-a koji će svojom prvom samostalnom izložbom "Surreal Fotografije" oplemeniti ambijent kluba na beogradskim dokovima!

 

Za Vas će nastupati Evidence Kvartet koji je svojim sjajnim nastupima privukao veliku pažnju beogradske jazz publike. Zajedno sa njima, Janko Milanković ( Veliki Oblak) i Vuk Manojlović predstaviće vam se na Didziriduu i Kahonu, Borivoje Eskic na Handpanu, Lazzarus Ostos (Lazar Ostojić) na Albatrosu, kao i Sergio Lounge koji će predstaviti svoju kompilaciju muzičkih radova!
 

 

Na kraju večeri organizujemo veliki jam session od svih muzičara koji će nastupiti u programu i publike, tako da slobodno ponesite svoje instrumente i dobro raspoloženje koje je postalo zaštitni znak KULT FESTIVALA!!!

Nemate izgovor da ne dodjete i kažete da niste znali gde se nalazi klub jer se nad njim nadvija OGROMAN ŽUTI KRAN, a sam klub će uskoro postati uporište dobrog zvuka, čiste energije i vrhunskih koncerata, tako da požurite da budete prvi i kažete da ste bili u KRANU!!!

https://www.facebook.com/events/1012775458733372/

ULAZ SLOBODAN, BROJ MESTA OGRANIČEN!!!
BROJ ZA REZERVACIJE- 061/27-27-987
www.kultivise.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :