Kristijan Molnar: Volim što Steve Bug na albumima uvek predstavi nešto drugačiji zvuk

Datum objave:16.08.2016

Pročitano:5308 puta

Datum održavanja: 19.08.2016

By:Marija Joksimović

Lokacija: Barutana, Beograd

Doajen nemačke i svetske house i techno scene, Steve Bug u petak, 19. avgusta nastupiće u Barutani u okviru Prepare to Apgrade žurke. Domaća podrška Bugu biće jedan od pionira domaće elektronske scene Vlada Janjić Kristijan Molnar di-džej i autor radio emisije Christalization. U susret ovoj žurci pričali smo sa Molnarom o muzici Stevea Buga.

 

Kristijan Molnar

Kristijan Molnar

 

Da li bi mogao da izdvojiš trake koje potpisuje Steve Bug a koje ti najviše voliš?
Najviše volim? To je baš strog kriterijum, ali evo par stvari koje mi padaju na pamet. Jedna nije njegova, ali je tu zahvaljujući njemu. Tačnije, na njegovoj etiketi Poker Flat. Pa da počnemo…


Steve Bug - “Trust In Me” feat. Virginia

Ovo jako dugo nisam čuo, ali uvek prija.
 


Afrilounge & Chardronnet - “Shake It” (Ejeca Remix)

Kakva ludačka energija. Energija koja navede ljude da se čupaju za kosu. Nije za bilo koji momenat, ali u pravom trenutku ova stvar ruši klub.

 


Steve Bug - A Night Like This

House muzika, po celu noć!

 

 

Steve Bug je do sada nekoliko puta gostovao u Srbiji, da li si imao priliku da ga slušaš i po čemu pamtiš njegov nastup? 

Jesam, ali sam se kratko zadržao na toj žurci tako da ostajete bez pravog odgovora. Žao mi je zbog toga, ali dobro, slušaćemo ga zajedno u petak.


Šta je ono što ti najviše gotiviš kod Buga kao di-džeja i producenta? Da li je njegova muzika na neki način uticala na tebe?

Strava mi je njegov mix “Skin Is In”, volim što na albumima predstavi nešto drugačiji zvuk i divno mi je što kroz label pruža podršku mladim producentima ili “manjim” imenima. Ne mogu reći da je njegova muzika direktno uticala na mene, ali desi se da u toku godine pustim neko izdanje sa Poker Flata. Ove godine je to na primer bio Manuel Tur remix koji su nedavno izdali ili pre koju godinu izdanje Johannes Brechta. Vidimo se u petak! :)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :