KRISTALI, ​Ljubičice i Jesenji orkestar i grupa Bilbord u Božidarcu

Datum objave:02.12.2015

Pročitano:4709 puta

Datum održavanja: 04.12.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

​Podsećamo da će KRISTALI, koji već više od 20 godina plene optimističkim stavom i isporučuju publici neodoljive melodije, u Božidarcu​ n​astupiti u kompletnoj postavi​ -​sa duvačkom sekcijom! ,,Dva metra", ,,Menjam se", ,,Ostani", bezvremeni hitovi jednog od omiljenih bendova konačno ćemo ponovo biti u prilici da čujemo uživo sa scene najbolje koncertne sale u gradu!

 ​LJUBIČICE & CO.​ uz ​Daniela Kovača​ iz JESENJEG ORKESTRA​ predstav​iće u Božidarcu​​ novi projekat logično nazvan ,,Ljubičice predstavljaju Jesenji orkestar", saradnju započetu albumom ,,Godine u vetru" i naslovnim singlom koji se već uveliko pevuši među poštovaocima domaćih autora.
​​​
Ljubičice su​, dakle,​ predstavile Jesenji ​o​rkestar u potpuno novom svetlu pomerivši ga tamo gde još nikad nije bio – pred reflektore popularne muzike!

 

 Kako ova muzička priča zvuči uživo, ekskluzivno ćemo čuti na Vračar Rocks festivalu 4. decembra.​

BILBORD donosi osveženje na domaću scenu. Pronalaze boje u sivilu i muzika im je melodična, ali setna. Ne prave kompromise, ali sviraju ono što ih pokreće, Kombinuju britanski pop, rok i indi zuk i žele da prenesu ono što osećaju na ljude oko sebe i da promene stvarnost, bar na tren... Vreme ovog benda tek dolazi, jer stvaraju neverovatnu fuziju - oslanjaju se na muzičko stvaralaštvo šezdesetih i devedesetih, ali istovremeno prate savremene muzičke trendove.​ ,,Razbiti mrak bojama zvuka" - to je njihov moto... Podeliće ga sa publikom u Božidarcu u petak, 4. decembra.

​Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, pred koncert, koštati 500 dinara. ​

Delimo 3 x 2 karte. Pošaljite mail na redakcija@urbanbug.net


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :