Kreativna sinergija: Prijavite se na kurs kreativnog pisanja!

Datum objave:12.10.2016

Pročitano:3734 puta

Datum održavanja: 12.10.2016 - 25.10.2016

"Kreativna sinergija" je program intenzivnih kurseva kreativnog pisanja i novinarstva na srpskom i engleskom jeziku, namenjen piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem, kao i onima bez iskustva, ali sa jasnom željom i ambicijom da se bave pisanjem.

 

Kreativna sinergija

 

Kursevi su zasnovani na kontinuiranom individualnom i grupnom radu polaznika sa mentorima i lektorima, sa ciljem da se svakom polazniku kursa pomogne da otkrije i aktivira svoje kreativne kapacitete i nauči kako da ih koristi u pisanju. Posebna pažnja posvećuje se individualnom radu sa svakim polaznikom, organizovanom u skladu sa njegovim ličnim ambicijama i ciljevima vezanim za pisanje.


Kursevi kombinuju različite metode rada: jedan deo aktivnosti posvećen je edukaciji, razmeni iskustava i savetodavnom radu, i realizuje se na grupnim i individualnim sastancima polaznika sa mentorima i lektorima, dok se drugi deo, koji čine praktične vežbe i zadaci, odvija putem interneta i društvenih mreža. Proces rada je koncipiran tako da svim polaznicima pruži svakodnevnu motivaciju i podsticaj, pomaže im da uspostave samodisciplinu u radu, i naročito forsira inovativno razmišljanje kao preduslov kreativnom pisanju i zahteva iznalaženje originalnih odgovora na postavljene zadatke.


Polaznici će imati slobodu da u dogovoru sa mentorom sami organizuju svoj rad i upravljaju vremenom koje će posvetiti ispunjenju obaveza i zadataka, što će im pomoći da lakše usklade pohađanje kurseva sa ostalim obavezama. Kurseve u okviru programa “Kreativna sinergija”mogu pohađati sve osobe starosti od 16 do 35 godina. Svi zainteresovani mogu se prijaviti ili zatražiti više informacija putem e-mail adrese: ksinergija@gmail.com ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/kreativnasinergija.


Program kreativnog pisanja "Kreativna sinergija" organizuje Milan Jokić, pisac i scenarista, autor više blogova ("Skitajući sa Dunjom, "WannabeLand", "U društvu sa Ninom"…) i predavač kreativnog pisanja u Organizaciji kreativnog okupljanja.
Rok za prijavljivanje je 25. oktobar 2016. godine.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :