Kreativan dizajn 10: Redizajn zimskog modnog asesoara

Datum objave:17.12.2014

Pročitano:3840 puta

Datum održavanja: 04.01.2015 - 16.01.2015

Lokacija: OŠ Drinka Pavlović

Projekat KREATIVAN DIZAJN 10 – REDIZAJN ZIMSKOG MODNOG ASESOARA je besplatan program neformalne edukacije talentovanih mladih od 14 do 19. godina, u oblasti modnog dizajna, koji povezuje kulturnu tradiciju, savremene trendove u odevanju i reciklažu.

 

Program se odvija se u periodu od 10 dana, od 04.- 16. januara 2015. god., u OŠ Drinka Pavlović, u trajanju od 11 – 14 sati.REDIZAJN ZIMSKOG MODNOG ASESOARA predviđa posetu kulturnim i modnim institucijama, predavanja i praktične radionice koje će mlade uvesti u domen unikatnog modnog dizajna zasnovanog na kombinaciji tehnika reciklaže i tradicionalnih dekorativnih tehnika ručnog rada. Program je koncipiran kao edukacija kroz umetnost i u umetnosti, čime će mladima biti omogućeno da steknu nove pojmove iz kulturne tradicije, tj. materijalnog i nematerijalnog kulturnog nasleđa Srbije i da ga kroz praktične veštine integrišu u svoje dekorativne proizvode modnog asesoara (šalovi, kape, rukavice, aplikacije za odeću, muf) koristeći elemente reciklaže i ručnog rada. Redizajniranjem stare odeće, mladi će biti u prilici da izgrade svoj autentičan vizuelni identitet i izrade unikatne modne detalje koje će moći da nose.

Prijave sa podacima učenika: Ime, prezime, škola, razred, kontakt telefon, poslati na emial: umetnicki.trening@gmail.com
Za više detalja o programu, možete pozvati na 069/5552340, autorka programa: Gabriela Vasić, magistar slikarstva.

Organizatori programa: ULUS i Udruženje građana KOD
Program podržao: Grad Beograd;
Partner: OŠ Drinka Pavlović


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :