KONKURS za OFF TEATAR PONEDELJKOM u Domu omladine Beograda

Datum objave:30.06.2015

Pročitano:3956 puta

By:Milica Ševarlić

Lokacija: Dom Omladine, Beograd

OFF TEATAR ponedeljkom – UKLjUČI SE!


Dom omladine Beograda poziva sve zainteresovane neformalne i formalne umetničke grupe, kao i neformalne i formalne pojedince i timove da se prijave da nastupaju u okviru scenskog programa OFF TEATAR ponedeljkom, od septembra 2015. do januara 2016. u prostorima Doma omladine Beograda. Konkurs je otvoren do 21. avgusta 2015. godine, a odluku o izabranim projektima donosi uredništvo Doma omladine Beograda.

 

KONKURS za OFF TEATAR PONEDELJKOM u Domu omladine Beograda


Na konkurs se mogu prijaviti autori i produkcije koji imaju već pripremljenu predstavu (bez obzira da li se već igrala ili ne) koja po stilu i formi podrazumeva alternativno pozorište, sajt specifik događaje, performanse, koreodrame i sve druge nestandardne forme scenskog izraza.


Poželjno je da prijave budu u elektronskom formatu i šalju se na adresu dobinfo@domomladine.org sa naznakom ZA KONKURS - OFF TEATAR ponedeljkom.


U slučaju da učesnici na konkursu nisu u mogućnosti da prijavu na konkurs upute u elektronskoj formi, konkursni materijal na mogu uputiti poštom na adresu: Dom omladine Beograda, Makedonska 22/4, sa naznakom ZA KONKURS - OFF TEATAR ponedeljkom.

Prijava treba da sadrži:

1.Tekstualni dokument (word doc) sa osnovnim podacima o autorima koju realizuju projekat (ime i prezime, adresa, mejl, broj telefona), biografijom i kratkom informacijom o dosadašnjem radu.


2. Tekstualni dokument o samom projektu - naziv, trajanje, kratak sadržaj.


3. Tehničku specifikaciju projekta (do 3000 karaktera), kao i linkove na dodatne fotografije, video i internet prezentacije ukoliko postoje. Poželjno je da fajl prezentacije ne prelazi 800kb. Trebalo bi poslati i tlocrt, sa neophodnim dimenzijama za prikazivanje, kao i sa potrebnim dekorom i rasvetom, i specifikaciju za zvuk. Potrebno je poslati i vreme predviđeno za pripreme izvođenja.


Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti putem telefona 011/3220-127 ili mejla  dobinfo@domomladine.org.

Rezultati konkursa biće saopšteni najkasnije do 11. septembra 2015. godine.

Uslovi prikazivanja i obaveze autora definišu se naknadno, ugovorom.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :