Kezz objavila svoj prvi album

Datum objave:03.06.2017

Pročitano:4458 puta

Mascom Records sa zadovoljstvom predstavlja debitantski album Tamare Risitć Kezz. Nakon tačno godinu dana od pobede na muzičkom konkursu "Ženski element" Tamara Ristić Kezz predstavlja svoj album prvenac u izdanju Mascom Recordsa. Na albumu se nalazi 11 pesama + bonus pesma "Moma" sa kojom je Tamara pobedila na muzičkom konkursu "Ženski element".

 

Foto: Tijana Ristić


Kezz je kantautorka i live looping umetnica, prepoznatljiva po jedinstvenoj kombinaciji izvornog i modernog, prirodnog i elektronskog zvuka. Nastupa sama uz looper, klavijaturu i melodiku, stvarajući jedinstven i samostalan zvučni prostor u kom se prepliću i upliću melodije elektronskih i akustičnih instrumenata sa karakterističnim stilizovanim pevanjem inspirisanim tradicionalnom muzikom slovenskih naroda. Do sada je nastupala samostalno i u sklopu različitih muzičkih projekata, u gradovima širom Srbije i bivše SFRJ, Bugarskoj, Grčkoj, Španiji, Italiji, Austriji, Češkoj i Norveškoj.

Povodom novog albuma, Tamara je izjavila:


- Album "Kezz" je priča o početku, detinjstvu, krhkosti, nežnosti i čvrstini, upornosti, traganju, odlučnosti i odlasku, o snovima, nasleđu, sećanju i ljubavi koja se već sastoji u svemu pomenutom. Ona je pokretač i samo zahvaljujući njoj danas držim svoje delo u rukama. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :