Igranka u Božidarcu: Supergrupe Plavi ptičić i Magic Bush oživljavaju duh 60-tih!

Datum objave:09.02.2016

Pročitano:4368 puta

Datum održavanja: 13.02.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

Igranke su postale sastavni deo programa Veračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac. Živopisna koncertna sala Božidarca je tokom '60-tih godina bila jedno od prvih mesta u Beogradu u kojem su se održavale igranke, uz bendove koji su uživo izvodili najveće hitove tog perioda. Vračar Rocks festival iz sezone u sezonu nastavlja da oživljava duh tog vremena organizovanjem igranki u njihovom prirodnom ambijentu.

 

Igranka u Božidarcu: Supergrupe Plavi ptičić i Magic Bush oživljavaju duh 60-tih!

Na mestu koje nosi duh starog Beograda, u Božidarcu, u subotu, 13. februara, odigraće se igranka u režiji supergrupe PLAVI PTIČIĆ i sastava MAGIC BUSH.

Supergrupu PLAVI PTIČIĆ čine bivši i sadašnji članovi nekih od najznačajnih domaćih bendova:


Robert Radić – bubnjevi (Veliki Prezir, ex. Love Hunters),
Robert Telčer – električna gitara (Partibrejkers, Veliki Prezir),
Zoran Lekić – električna gitara (Atheist Rap, ex. Obojeni program),
Dušan Ševarlić – bas gitara (ex. Eva Braun i Veliki Prezir) i
Goran Polovina – vokal, akustična gitara (ex. Minstrel).

​Kultna postava izvodi kultne hitove! ​
​​
Na repertoaru su najveć​i ​hitov​i​ '60 ​-​ tih godina i nezaboravne kompozicije grupa The Beatles, The Rolling Stones, Kinks, The Doors i ostalih rock i pop ikona tog vremena.

​S​a ​više od 100 održanih koncerata po klubovima i festivalima u zemlji i inostranstvu, ​Plavi ptičić sa punim pravom nose epitet jednog od najboljih kaver bendova na ​našim prostorima.​

MAGIC BUSH ​svojom svirkom odaju počast najznačajnij​m​ britanski​m​ bendov​ima​ ​'60-tih.


Repertoar čine najveć​a​​ ostvarenja grupa The Rolling Stones, The Who, Animals, Spencer Davis Group, The Searchers, Small Faces, The Beatles i mnogih drugih.
​​
Magic Bush čine muzi​č​ari okupljeni oko poznatog beogradskog Beatles tribute benda The Bestbeat, a u okviru novog sastava, pored pesama iz perioda britanske invazije, izvode i originalne kompozicije, koje su upravo inspirisane uzorima sa ostrva.​​

​U subotu, 13. februara, u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, očekuje nas autentični vremeplov kroz istoriju rokenrola.
​​
​Ulaznice po pretprodajnoj ceni od ​svega 3​00 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat)​, dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštati 400 dinara​

Delimo 3 x 2 ulaznice, pošalji mail na redakcija@urbanbug.net.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :