Hit predstava ČIKAŠKE PERVERZIJE se širi iz Beograda!

Datum objave:13.02.2015

Pročitano:4359 puta

Hit predstava "Čikaške perverzije" nakon rasprodata četiri izvođenja 13, 14, 15. i 16. februara vratiće se u Dom omladine Beograda ponovo 28. i 30. marta.

 

Hit predstava ČIKAŠKE PERVERZIJE se širi iz Beograda! | 2015

Pored toga, Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Ðordević konačno idu van Beograda - gostuju 13. i 14. marta u Pozorištu mladih u Novom Sadu i 27. marta u Domu vojske u Pančevu! Sve martovske predstave počinju od 20:00.

"Čikaške perverzije", rađene po motivima drame Dejvida Memeta "Seksualne perverzije u Čikagu", od premijere 1993. zaključno do 2005. godine uživale su kontinuirani status hita kog je videlo preko 200.000 pozorišnih posetilaca.

 

Hit predstava ČIKAŠKE PERVERZIJE se širi iz Beograda! | 2015

Gagi Jovanović je posle skoro deset godina pauze odlučio vratiti publici "Perverzije", jesenas izuzetno uspešnom severnoameričkom turnejom (u okviru koje se stiglo i do Čikaga!), kao i za rasprodata izvođenja 18, 26. i 28. decembra, a potom i 19. januara u DOB-u.

"'Čikaške perverzije' su uvek izgledale isto, prosto su nepromenjive u svojoj biti. To je priča o ljubavi, o prijateljstvu, o problemima između muškaraca i žena. To je tema za sva vremena. Takva je i predstava. Uvek će trajati baš zbog toga što se bavi najobičnijim, a u stvari najkomplikovanijim stvarima", kaže Gagi Jovanović.

 

Ulaznica za predstave u Beogradu je 1.000 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Informacije o prodaji ulaznica za Novi Sad i Pančevo mogu se naći u Pozorištu mladih i Domu vojske.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :